Gå til sidens hovedinnhold

- Dette kan bli tøft

Odd gikk på sitt fjerde strake tap. Nå frykter Dag-Eilev Fagermo nedrykk.

ODD - BRANN 2-3:

Tre serietap på rad skulle bli til fire for Odd Grenland da laget tok imot Brann i Skien på søndag.

For selv om skienslaget til tider spiller fin fotball, hjelper ikke det når laget ikke omsetter sjansene til scoringer. Det klarte imidlertid Brann, etter blant annet et perlemål fra Diego Guastavino.

Vakker scoring
Etter at Kim Ojo hadde ført gjestene i ledelsen med et vakkert hodestøt midtveis i første omgang, ville nemlig uruguayaneren vise seg fram for alvor i sommersola i Telemark.

Drøyt fem minutter før pause fikk Guastavino ballen på venstrekanten, og satte full fart mot mål.

Den lille teknikeren fintet solide Steffen Hagen bort to ganger, før han dunket kula kontant i nettet bak André Hansen i Odd-buret.

Simen Brenne ga hjemmefansen håp om poeng da han satte ballen i mål etter en Odd-corner et knapt kvarter ut i andre omgang, men bare tre minutter senere trengte innbytter Fredrik Haugen bare ett minutt på gresset for å sette inn 3-1.

Paul Addos hjørnespark, som ghaneseren skrudde direkte inn seks minutter før full tid, hjalp lite, og Odd-trener Dag-Eilev Fagermo innser at Odd for øyeblikket fremstår som et adeccoligalag.

- Holder ikke i Tippeligaen
Treneren er klar på at laget må skjerpe seg kraftig for å overleve i Tippeligaen.

- Det sier seg selv. 16 poeng holder ikke. Det holder ikke i Tippeligaen, så vi er helt avhengige av å få flere poeng, ellers blir det tøft, sier Fagermo til TV 2 etter kampen.

Han mener Odd «som vanlig» spilte godt mot Brann, men innrømmer at det hjelper lite når det ikke blir poeng ut av det.

- I dag har vi mål fra to cornere, vi scorer stort sett bare fra dødball, og det holder ikke til å vinne fotballkamper.

Hans kollega i Brann, Rune Skarsfjord, er mer enn fornøyd etter matchen:

- Det er utrolig deilig, rett og slett. Det artigste for meg er at vi scorer og skaper sjanser på ting som vi har jobbet med, og som vi har øvd på inn mot denne kampen, fastslår Brann-treneren.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken