RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette kostet Cole 880.000 kroner

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Chelsea-stjernen betaler dyrt for upassende kommentar.

Det var i forbindelse med den såkalte John Terry-saken at Ashley Cole rotet seg inn i trøbbel.

Chelsea-backen omtalte det engelske fotballforbundet (FA) på en lite flatterende måte på nettsamfunnet Twitter og forbundet var ikke sene om å reagere. Cole var nemlig vitne i saken som omfattet rasismeanklager mot John Terry, men i sin rapport skrev FA at vitnemålet til backen var lite troverdig.

Dette fikk landslagsspilleren til å reagere: «Hahahahaa, bra gjort FA. Jeg løy, gjorde jeg? #GJENGMEDF*****», skrev han på Twitter.

Innrømmet det
Cole ha senere unnskyldt utbruddet, men har nå likevel fått en klekkelig bot som straff.

FA mener at Cole har bragt sporten i vanry, og han har derfor blitt tildelt en bot på 90.000 pund. Dette tilsvarer rundt 880.000 norske kroner.

- Ashley Cole har innrømmet at kommentarene på twitter var upassende og har derfor blitt illag en bot på 90.000 pund, heter det i en pressemelding fra FA.

Rio bladde opp
For noen uker siden måtte også Rio Ferdinand bla opp 420.000 kroner for upassende oppførsel på Twitter. Han hadde kalt nettopp Cole for «choc ice».

Selv om boten Cole fikk for sin tvitring høres voldsom ut, tjener backen til både brød og ost i Chelsea, og vil nok ikke gå sulten på grunn av dette.

Tidligere torsdag ble det for øvrig klart at John Terry ikke anker sin dom i rasismesaken. Han fikk en bot på 220.000 pund og fire kampers suspensjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere