Gå til sidens hovedinnhold

Dette laget har viktigere ting fore

Vi spiller et drøyt langskudd mens Bayern München forbereder seg til Champions League.

Sportspills meny fredag
V4 Boden: Finsk sisu avgjør?
V65 Jarlsberg: Fra 30 i odds til V65-banker
Oddstips: Nå går vi for et sykt langskudd

Langoddsen innleder med spennende VM-objekter, først storslalåm og så skiskyting stafett. Fra klokken 18 finner vi fotball fra Bundesliga, fransk, belgisk og nederlandsk liga, samt objekter fra engelsk League One og League Two.

Sydeuropeerne runder av kvelden for oss med Milan - Parma i Serie A, Sevilla - Deportivo La Coruña i La Liga og Beira-Mar - Porto fra portugisisk primeira.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
21. VfL Wolfsburg - Bayern München H 6,75

1. Bundesliga. Wolfsburg ligger helt nede på 12. plass, men de kan glimte til i blant. De slo tredje-plasserte Leverkusen 3-1 hjemme, og vant 3-2 borte mot ligaens nest beste, Dortmund, før jul. En stor overraskelse som ga rundt 10 i odds. Siden har de slått Stuttgart hjemme, og Furth borte forrige runde, men også tapt for Eintracht Frankfurt og Hannover, og spilt 1-1 hjemme mot sliterne fra Augsburg. Man vet aldri helt hva man får av Die Wölfe. Bayern München spiller borte mot Arsenal i Champions League allerede tirsdag. De trenger alle mann skadefrie og uthvilte i London, og de leder Bundesliga med hele 15 poeng når sesongen er over halvspilt. Dermed må vi prøve et skikkelig langskudd mot Tysklands og et av verdens beste lag. Akkurat denne kampen kan det tenkes at de taper, og 6,75 for at Ulvene nok en gang hever seg mot et topplag, må testes.

Dagens avslag
35. SC Beira-Mar - FC Porto B 1,20

Portugisisk Primeira. Porto fikk fredagskamp denne gangen, de spiller en viktig kamp i Champions League onsdag til uka, hjemme mot Malaga. Denne kampen har mye fokus allerede, og vi tror den kan påvirke kveldens seriekamp mot nedrykksplasserte Beira-Mar. Porto kniver om gullet med Benfica, og holdt på å miste terreng forrige runde da de bare klarte 1-1 hjemme mot svake Olhanense. Heldigvis feilet Benfica også samme runde. Bortekamp mot Beira-Mar er vanskeligere på papiret enn hjemmekamp mot Olhansene. Beira-Mar har 1-5-2 på eget gress og holdt Braga til 3-3 i sin forrige hjemmekamp. De vet at Porto tenker Champions League og feilet sist, og ser ganske sikkert sitt snitt til å ta poeng fra giganten. Vi tror det er greit å stå over 1,20 på Porto i kveld.

Dagens spill
Et par ord om gårsdagen først. For noen fantastiske scoringer og spennende kamper vi fikk i Europa League. Vi gikk mot strømmen, og trenden i oddsmarkedet, og satset på tre lag utenfor hjemlig sesong. Zenit slo Liverpool til god odds, Anzhi var klart bedre enn Hannover og vant 3-1, og Dinamo Kiev dominerte stort mot Bordeaux men klarte bare 1-1 etter flere tverrliggertreff og brent straffe (i tverrligger den også). Når vi også får se Plzen utklasse Napoli borte, og Rubin Kazan bli det første laget til å slå Atletico i Madrid på lang, lang tid, tar vi av oss hatten for lagene fra Tsjekkia, Russland og Ukraina, som er i knallform også utenfor hjemlig sesong.

Vi vurderte Lille i dag, siden de var så gode borte mot Lyon sist. De møter imidlertid et Rennes i form, og Lille vinner sjelden to på rad, så den lar vi ligge. Da står vi igjen med det vi mener er en klar vinner i 2. Bundesliga, og kombinerer med et engelsk objekt.

7. TSV 1860 München - VfL Bochum
2. Bundesliga. 1860 innfridde ikke for oss hjemme mot Kaiserslautern i Ola Kamaras debut, men runden etter tok de en flott 3-1-borteseier mot Duisburg, der Kamara bidro med mye fremover. Nå er 1860 oppe på 6. plass, litt skuffende kanskje, for det begynner å bli et stykke opp til den viktige 3. plassen. 4-3-3 på eget gress må forbedres, og ut fra det de viste i Duisburg skal det være fullt mulig. Dog står de med 1-1-3 på de fem siste på Allianz Arena.

Som vi nevnte for to uker siden er laget forsterket med Malik Fathi (f) fra Mainz, og tidligere Moss- og Moldespiller Rob Friend (a) er kommet på lån fra Eintracht Frankfurt, og Ola Kamara (m/a) som sagt, fra Strømsgodset. Med den stallen de har nå skal det være mulig å kjempe i toppen. Til dagens kamp er nykommer Friend (a) eneste fravær, han skadet seg sist. Det betyr lite, for toppscorer Benjamin Lauth (a) er tilbake og hadde tatt en plass fra start uansett. Kicker.de tror på denne oppstillingen:

Kiraly - Volz, Vallori, Bülow, Fathi - D. Stahl, Bierofka - Stoppelkamp, D. Halfar - Lauth, Wood

Bochum er i ferd med å levere en totalt mislykket sesong. De skulle kjempe i toppen, men er tre poeng unna nedrykk, og med den formen (og skadelisten) de har for tiden, ser det skummelt ut. 2-3-5 på bortebane, og nesten like svak uttelling hjemme. Tap 0-2 hjemme for bunnlaget Regensburg forrige runde var en solid nedtur, man stilte redusert lag og det gikk som det måtte.

Bortelaget tvinges til å stille et redusert lag denne gangen også. Fabian (f), Aydin (a), Dedic (a), Tasake (m), Ortega (m), Freier (m) og suspenderte Dabrowski (m) er ute:

Luthe - Rothenbach, Maltritz, Sinkiewicz, Lumb - Rzatkowski, Kramer, Goretzka, Delura - Gelashvili, Scheidhauer

Hjemmelaget hadde hatt gode sjanser på en vanlig dag. Denne gangen hjelpes de ytterligere av at bortelaget mangler flere av sine beste og mest rutinerte spillere, og hjemmeseier ser sannsynlig ut. 1,70 på H brukes i en dobbel.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

27. Exeter City - Accrington Stanley
League Two. Exeter er oppe på play-off, til tross for at de ikke er blant de sterkeste hjemmelagene (4-5-7 totalt). På bortebane er de nemlig helt i toppklasse med sine 10-2-3 totalt. Denne skjeve statistikken kommer til å jevne seg ut, tror vi, og vi noterer en overbevisende 3-0-hjemme seier mot Southend for en måned siden. Tap 0-1 for Torquay og 0-0 mot Aldershot i de to spilte på St James Park siden det. Forrige runde var det tilbake til seier, det ble 3-0 borte mot Morecambe. Veteranspissen Jamie Cureton scoret to.

Rutinerte Alan Gow (m) manglet i 3-0-seieren forrige runde. Han er trolig ute igjen, etter at skaden hans ser mer alvorlig ut enn fryktet. John O'Flynn (a), Liam Sercombe (m) og Matt Oakley (m) er også ute.

Accrington Stanley sliter denne sesongen, og det skiller bare to poeng til nedrykk før helgens runde. Med 1 scoring på de fem siste rundene og 0-2-3 på disse, ser det ikke ut til at formen er på vei. Man har ikke vunnet borte siden november i fjor og røk 0-3 for Port Vale på forrige reise. 4-4-8 borte totalt, etter at man vant to bortekamper på rappen i starten av sesongen.

Charlie Barnett (m) er fast på midtbanen, men suspendert her etter rødt kort mot Port Vale. Men det er ingen nye skader eller suspensjoner, og manager Richardson kan stille likt lag som i 1-1-seieren hjemme mot Southend sist, med veteranspiss James Beattie på topp.

Bortelaget har bare vunnet en av sine tretten siste, og de skal nok få det tungt her også. At Exeter er så mye sterkere borte enn hjemme tror vi er litt tilfeldig, de har gjort gode hjemmekamper også, og her kommer en glimrende mulighet. Med seier her klatrer de opp på direkte opprykk. Vi bruker 1,65 på det vi mener er det beste laget. Fredagens dobbel gir 2,81 i samlet odds. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 17.55.

7. TSV 1860 München - VfL Bochum 1,70 3,15 3,70
27. Exeter City - Accrington Stanley 1,65 3,15 3,95

Total odds 2,81

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Kommentarer til denne saken