*Nettavisen* Sport.

Dette laget vinner Premier League

Les vår vurdering av alle lagene i årets sesong.

10.08.07 10:06

Ett år tilbake i tid stod Chelsea fram som en ganske klar favoritt til seriegullet i England. Manchester United var den eneste reelle utfordreren, men Sir Alex Ferguson hadde kun hentet inn Michael Carrick for å forsterke laget.

Det virket tynt. Men ringreven Ferguson visste som vanlig hva han gjorde. Old Trafford-klubben vartet opp med feiende flott fotball, mye takket være Cristiano Ronaldo.

Bredere staller i toppen
Roman Abramovitsj snørte sammen pengesekken i Chelsea, og etterlot en misfornøyd José Mourinho med det portugiseren mente var en for tynn spillerstall.

Likevel vant Chelsea ni strake ligakamper etter 20. januar, og til tross for at sesongen ble avsluttet med fem uavgjorte resultat på rad, satt Manchester United hele tiden i førersetet.

Nå har både Chelsea og Manchester United forsterket spillerstallene sine betraktelig. Bredden er enormt god i begge lag. Og bakfra truer Liverpool mer enn på lenge.

Tre lag
Nettavisen tror at denne trioen vil skille seg ut, mens Arsenal og Tottenham kommer til å slåss om fjerdeplassen.

Manchester United har et godt håp om å sikre seg Carlos Tevez før overgangsvinduet stenger, og når man kombinerer dette med at Chelsea har skadetrøbbel nå og mister viktige spillere i januar, faller Nettavisen ned på Manchester United som seriemester.

Forrige sesong traff Nettavisen med to av tre bunnlag. Vi bommet grovt på Portsmouth, som vi spådde på 18. plass og som faktisk endte helt oppe på en niendeplass, men traff ellers med både Watford og Sheffield United.

Vi bommet også på seriemesteren, som så mange andre trodde Nettavisen mest på Chelsea, mens det til slutt var Manchester United som stakk av med trofeet. Vi tror altså at de gjør det igjen.

1. Manchester United
2. Chelsea
3. Liverpool
4. Arsenal
5. Tottenham
6. Blackburn
7. Newcastle
8. Aston Villa
9. Portsmouth
10. Everton
11. West Ham United
12. Manchester City
13. Reading
14. Middlesbrough
15. Bolton Wanderers
16. Fulham
17. Birmingham City
18. Sunderland
19. Wigan Athletic
20. Derby County

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.