Det var ingen som klarte å tukte Usain Bolt på torsdagens 200 meter under Bislett Games.

Jamaicaneren løp inn på tiden 19,79 og satte dermed ny Bislett-rekord. Den tidligere rekorden, som lød på 19,82 sekunder, tilhørte Frankie Fredericks og ble satt i 1996.

- Det var ikke et perfekt løp, men et bra løp. Jeg ble litt kald. Jeg hadde håpet på 19,70, men det var veldig nære. Det var veldig bra stemning her og jeg ser fram til å komme tilbake neste år, sier Bolt til NRK etter løpet.

Bolt hadde tidligere 19,86 sekunder som bestetid på Bislett.

Norske Jaysuma Saidy Ndure stilte også til start på 200-meteren på Bislett, og nordmannen gjorde et brukbart løp. I mål kom han inn på tiden 20,36, som holdt til andreplass.

Entret Bislett i Formel 1-bil
Det var en blid Usain Bolt som entret Bislett Stadion torsdag kveld. Det hadde han kanskje også grunn til, da han fikk lov til å entre banen i verdens første elektriske Formel-1-bil.

- Så lenge det ikke regner, så blir dette bra. Det er alltid hyggelig å komme hit, sa Bolt til de fremmøtte tilskuerne før løpet.

Jamaicaneren måtte se seg slått på 100 meteren i Roma forrige uke, og viste på torsdagens 200 meter at han ønsket å slå hardt tilbake.

Og det gjorde han.

Ny Bislett-rekord
Bolt fikk en god start ut av blokka og hadde ingen problemer med å ta seieren på Bislett torsdag kveld.

26-åringen sprintet i mål og kunne juble for ny Bislett-rekord på 200 meter og seier i Diamond League-stevne.