RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette må han betale 1,6 millioner kroner for

Foto: Skjermdump fra YouTube
Sist oppdatert:
- Vi er åpenbarte ikke stolte av eller fornøyde med det som skjedde.

National Hockey League (NHL) er ikke en liga for pyser. Sesongen 2013/14 har ennå ikke startet, men temperaturen er allerede høy.

Skyhøy.

I en treningskamp mellom Toronto Maple Leafs og Buffalo Sabres brøt det ut et masseslagsmål som alle spillerne på isen involverte seg i. Inkludert begge lagenes keeper.

David Clarkson satt i spillerbåsen da slåssingen startet, men Torontos nye stjerneving ville ikke sitte stille og se på. Han hoppet over vantet og ble med i «krigen».

Det angrer han nok på i dag.

NHLs regelverk forbyr spillere som sitter på benken å blande seg inn i slåsskamper på isen. Det David Clarkson gjorde mot Buffalo, gir automatisk ti kampers karantene.

Han mister etter all sannsynlighet samtlige kamper for Toronto fra sesongstarten 1. oktober og fram til møtet med Columbus Blue Jackets 25. oktober.

I så fall blir han også trukket 269.231 dollar i lønn, skriver NHL.com. Dette tilsvarer 1,6 millioner norske kroner.

- Vi er åpenbarte ikke stolte av eller fornøyde med det som skjedde. David Clarkson gjorde en feil og nå må vi betale for det, sier trener Randy Carlyle, som nok er mest skuffet over at lagets dyre sommerinvestering ikke blir tilgjengelig i sesongstarten.

Se masseslagsmålet her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere