Gå til sidens hovedinnhold

Dette mente Balotelli med T-skjorten

Manchester City-spilleren sier han sendte en beskjed.

Mario Balotelli er en spiller som har fått mye oppmerksomhet siden han kom til Manchester City i 2010. Det har imidlertid ikke alltid vært på grunn av fotballferdighetene.

Det virker som italieneren har en egen evne til å komme opp i situasjoner som gjør at han havner i medienes søkelys.

Kasting av dartpiler på juniorspillere, fyrverkeri i eget hus og sist strippeklubb før kamp, er bare noen av hendelsene Balotelli har vært innblandet i.

I et intervju med Olivier Dacourt ble Balotelli spurt om ikke alle genier er litt gale.

- Litt kanskje, men det er ikke jeg som er galest, det er sikkert, sier Balotelli ifølge The Independent.

Forklarer T-skjorten
I lokaloppgjøret med Manchester United i fjor, da City knuste erkerivalen 6-1, scoret Balotelli et av målene. Da han feiret dro han opp drakta og viste en t-skjorte med spørsmålet «why always me?» trykket på.

Mange har i ettertid lurt på hva meningen bak den gesten var.

- Det var bare en beskjed, sier Balotelli.

- Det var ikke et spørsmål. Det var til alle som bare snakker stygt om meg og sier lite hyggelige ting om meg. De kjenner meg ikke, så jeg spurte «hvorfor alltid meg?», forklarer angriperen.

Spesielt forhold til Mancini
Roberto Mancini har mange ganger revet seg i håret over Mario Balotellis påfunn. Likevel har City-manageren vist Balotelli tillit gang på gang, og var også mannen som hentet angriperen til City. Det setter 21-åringen pris på.

- Han brukte mye penger for å få meg. Han hadde stor tro på meg, så jeg kan ikke tillate meg å gjøre dumme ting, sier Balotelli.

- Hver gang jeg spiller bra, så er jeg glad på egne vegne, men også glad på hans vegne. Folk sier «se, han kjøpte Mario, han roter det alltid til. Men nå er han sterk». Kanskje holder jeg på å bli bedre teknisk - før var jeg en katastrofe, fortsetter 21-åringen.

Mario Balotelli forteller også at han tror han kan vinne «Ballon d'Or» i fremtiden.

- Ja, jeg tror jeg kan vinne, men Lionel Messi trenger å gå ned noen hakk ellers vil det aldri skje, uttaler City-spilleren.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar