RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette nederlaget vil ikke Wiggins revansjere

Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)
Sist oppdatert:
- Jeg er allerede olympisk mester, forklarer Bradley Wiggins.

Bradley Wiggins sykler ikke tempoøvelsen under verdensmesterskapet i Nederland i september.

Det bekreftet gullvinneren fra London-OL mandag.

- Jeg er allerede olympisk mester, det er det gjeveste. På grunn av mange forpliktelser kan jeg ikke fokusere nok på temposykkelen, det er nødvendig for å vinne VM-gull, forklarer Wiggins til Het Nieuwsblad.

Under fjorårets VM i København ble Wiggins nummer to. Kun tyske Tony Martin var sterkere. Men denne sesongen har briten slått krafig tilbake.

Vil gi noe tilbake til laget
32-åringen har hatt en eventyrlig sesongen med sammenlagttriumfer i Paris - Nice, Tour de Romandie, Critérium du Dauphiné og Tour de France. En drøy uke etter det franske treukersrittet toppet han sesongen med OL-gull i London.

Tour de France-vinneren forlenget ferieren og meldte avbud til Danmark rundt forrige uke, men har på ingen måte parkert sykkelen i garasjen (for sesongen). I september sykler Wiggins Tour of Britain (9.-16.9) og landeveisrittet i VM.

- Jeg ønsker å gi noe tilbake til de som har hjulpet meg i hele år, forklarer han.

Det betyr med andre ord at Sky stiller uten deres sterkeste rytter når verdensmesterskapet i lagtempo (femmannslag), som for øvrig er tilbake på VM-programmet, sykles 16. september.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere