RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette sier Berget om Newcastle-interessen

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
- Magnus Wolff Eikrem leste det på nettet og viste det til meg.

Mandag morgen hevdet den engelske avisen The Sun at Newcastle er ute etter Moldes angrepsspiller Jo Inge Berget.

22-åringen har vært god for Molde denne sesongen, og står med seks mål og like mange målgivende pasninger når Tippeligaen er inne i siste fase.

Fikk beskjed av Eikrem
Berget, som har en fortid i italienske Udinese, sier følgende om den påståtte interessen fra Newcastle og manager Alan Pardew:

- Jeg hørte om det første gangen til frokosten i dag på Aker stadion. Magnus Wolff Eikrem leste det på nettet og viste det til meg. Mer enn det som står der vet jeg faktisk ikke, så jeg aner ikke hva som ligger i det, sier Berget til Rbnett.

Ifølge The Sun skal Newcastle være villige til å bla opp to millioner pund for Berget når overgangsvinduet åpner i januar, men foreløpig er det ikke noe som tyder på at det er hold i ryktene.

Bekrefter møter
Spillerens agent, Jim Solbakken, bekrefter imidlertid at han har vært i samtaler med Newcastle ved flere anledninger. Men han vil ikke avsløre hva de snakket om.

- Jeg har hatt kontakt med Newcastle ved flere anledninger, også angående angrepsspillere, men om Jo Inge har diskutert, vil jeg ikke si så mye om. Jobben min består i å ha kontakt med alle klubber, så at det blir spekulasjoner rundt enkeltspillere er helt naturlig, sier han til avisen.

Molde og Jo Inge Berget topper Tippeligaen når seks runder gjenstår. På torsdag er det imidlertid duket for europacupspill, når Stuttgart kommer på besøk til rosenes by.

De mest leste sakene på Nettavisen akkurat nå:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere