RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette sier han om Messi-bråket

URO: Lionel Messi rapporteres å være misfornøyd med mye av det som skjer i Barcelona for tiden, blant annet skal han ikke være blant trener Luis Enriques største støttespillere.
URO: Lionel Messi rapporteres å være misfornøyd med mye av det som skjer i Barcelona for tiden, blant annet skal han ikke være blant trener Luis Enriques største støttespillere. (Reuters)
Sist oppdatert:
Barcelona-sjefen mener han har spillernes tillit.

Lionel Messis Instagram-stunt tidligere denne uka, hvor han begynte å følge kontoene til Chelsea, Filipe Luis og Thibaut Courtois, satte for alvor fart i spekulasjonene om at ikke alt er som det skal være i Barcelona-leiren.

Eksperter er samstemte om at en overgang til Premier League-klubben er svært lite sannsynlig, men at bakgrunnen for det hele heller skal være misnøye med blant annet trener Luis Enrique fra Messis side og således et forsøk på å presse klubben til å kvitte seg med sjefen.

Da Luis Enrique møtte pressen foran søndagens storkamp mot Atletico Madrid var han imidlertid meget tydelig på at han har støtte hos spillerne.

- Hvis jeg ikke hadde følt at spillerne var på min side, ville jeg forlatt klubben frivillig. Men jeg opplever ikke at det er tilfellet, sier han ifølge BBC.

Manageren, som kom til Barcelona fra Celta Vigo foran sesongen, legger ikke skjul på at det finnes egoer i klubben som han må forholde seg til.

- Det å lede en spillergruppe handler om å håndtere egoer. Sånn er det her i Barcelona og i hvilken som helst annen klubb, fortsetter Enrique, som legger til at han er fornøyd med tingenens tilstand for laget som ligger som nummer to i La Liga.

- Sesongen vår har vært god så langt, faktisk er mobiltelefonen min full av meldinger fra alle kanter om hvor fornøyde folk er, hevder han.

En som altså trolig ikke er så fornøyd, er Lionel Messi, som altså har gitt beskjed - om enn på en noe diffus måte - om at noe må gjøres i klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere