RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette skal være den nye PSG-treneren

Foto: Tony Marshall / Pa Photos / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Laurent Blanc skal være nærme ved å bli storklubbens nye trener.

Ifølge BeInSport skal Blanc fredag ha blitt enig med PSG om det som trolig er en toårskontrakt. TV-kanalen mener å vite at de siste formalitetene blir gjort tidlig neste uke.

Blanc har vært uten trenerjobb siden han sluttet som landslagssjef for Frankrike etter et skuffende fotball-EM i fjor sommer.

45-åringen har sin trenererfaring på klubbnivå fra årene i Bordeaux mellom 2007 og 2010. Han ledet laget til frank seriegull i 2009.

Det er ventet at nåværende PSG-trener Carlo Ancelotti blir klar for Real Madrid så fort hans etterfølger er på plass. Den italienske gulltreneren gjorde det klart i mai at han ønsket seg bort fra Paris.

PSG har siden den gang jobbet hardt for å finne en ny trener. Kandidater som José Mourinho (Chelsea) og Rafael Benítez (Napoli) har begge gått til andre klubber den siste tiden. Forhandlingene med Russland-trener Fabio Capello brøt nylig sammen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere