Gå til sidens hovedinnhold

- Dette skaper mer problemer enn det løser

Mark Hughes vil fjerne håndhilsingen i forkant av fotballkampene.

Respekt er noe som har blitt fokusert mye på i fotballen de siste årene. Blant annet med at motstanderlagene skal håndhilse på hverandre før kampstart.

Håndhilsingen har imidlertid skapt hodebry opptil flere ganger, senest mellom Chelseas John Terry og QPR-spiller Anton Ferdinand.

I sommer ble John Terry tiltalt av det engelske fotballforbundet (FA) for hendelsen i kampen mellom Queens Park Rangers og Chelsea på Loftus Road 23. oktober i fjor.

Terry var anklaget av Anton Ferdinand for å ha kommet med rasistiske bemerkninger underveis i oppgjøret.

Nå vil QPR-manager fjerne regelen som sier at man må håndhilse før kampstart.

- Jeg har stor respekt for respektkampanjen. Jeg synes det er et flott tiltak og burde omfange alle. Alle i QPR følger den, sier QPR-manager Mark Hughes.

- Det er bare akkurat denne delen skaper mer problemer enn den løser, og det var nok ikke meningen da den ble innført, fortsetter han.

Se hele videoreportasjen i vinduet under.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('w25k5bkha78a1l1yvl8jymkgg', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1aosxbbwi7pjp15vndnuiw024n', 468, 464, 'perfw25k5bkha78a1l1yvl8jymkgg-1aosxbbwi7pjp15vndnuiw024n', 'eplayer14');

- Jeg fikk beskjed om at noen av spillerne mine ville ta motstanderlaget i hånden og at noen ikke ville komme til å gjøre det. Jeg visste ikke hvilke spillere som var involvert, derfor gikk jeg ikke noe nærmere inn på det, forteller Hughes

Kampen mellom QPR og Chelsea endte for øvrig 0-0. Både resultatet og håndhilsingen skuffet Chelsea-manager Roberto Di Matteo.

- Vi valgte å strekke ut hånden for alle og gjorde vår del, men at noen føler å ikke gjøre det er deres problem, sier Chelsea-manageren.

Kommentarer til denne saken