RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette tjener du på Beckham

FÅR SKRYT: David Beckham gjorde seg godt likt på White Hart Lane.
FÅR SKRYT: David Beckham gjorde seg godt likt på White Hart Lane. Foto: Splash News (Splash News)
Sist oppdatert:
Mens David Beckham venter og håper på grønt lys for utlån fra LA Galaxy kan gamblerne tippe resultatet.

David Beckham har ringt manager harry Redknapp i gamleklubben Tottenham og spurt om å få spille for Hotspur. Fotballlaget ønsker stjernen i ni uker av sesongstarten i England. Beckham selv lover at han i så fall vil være tilbake i god tid før LA Galaxy starter soccer-sesongen i mars.

Engelsk presse tror at Beckham ønsker kamperfaring i England for igjen å ha en sjanse på landslaget.

Nettavisen sjekket oddsen for Beckham hos ulike bookingselskaper, men fikk bare tilbakemelding fra Unibet.

Tror han reiser...
Unibet mener det er svært god sannsynlighet for at LA Galaxy slipper stjernen til Tottenham, men at sjansen for at 35 år gamle David Beckham ender opp på landslaget er heller dårlig.

-Vi tror det er store muligheter for at Beckham går til europeisk fotball i vinter. Han virker interessert i å vise seg frem for det europeiske publikumet igjen, akkurat som ifjor, og aller helst spille der fotballen står i sentrum, sier Mads Jørgensen, ansvarlig for PR og samfunnskontakt i Unibet. Hvis Beckham ikke forsvinner til en europeisk klubb i det hele tatt, kan du få tilbake 4,25 ganger innsatsen.

...til Tottenham...
Mest sannsynlig mener Unibet det er at Beckham havner i Tottenham. Redknapps uttalelser har signalisert dette de siste dagene, men det er også andre momenter som peker i den retningen.

-Mange halvstore klubber har signalisert interesse, men Beckham ønsker nok å spille for en av de store – og ikke minst i Champions League. Manchester United står nok øverst på ønskelisten hans, men vi tviler på at Ferguson er interessert. Hverken i spilleren eller i medieoppstyret som utvilsomt vil følge. Da er nok Tottenham langt mer interessert, både fordi de kan trenge forsterkninger på midten men også fordi det økonomisk sett kan være ypperlig for Spurs. Tottenham er som kjent med videre i Champions League, og med en hurtig signering for Spurs vil han kunne møte begge sine tidligere klubber - Manchester United 16. januar og AC Milan 15. februar sier Jørgensen.

...men ikke landslaget
Tror du derimot at rasende LA Galaxy fans klarer å få fotballklubben til å tviholde på Beckham, kan du tjene penger. Oddsen er 1.22 hvis Beckham forsvinner til Europa før 3. februar. Forblir han i California kan du derimot få igjen 3,6 ganger beløpet.

Skulle du også ha rett i at Beckham igjen blir å se på landslaget, vil du tjene åttegangeren.

- Landslagsambisjoner er nok en del av pakka, men der tror vi nåløyet er adskillig lavere. Capello har alternativer, og ikke minst taler alderen imot han i en helt annen grad, mener Jørgensen.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere