RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Dette var vel flaut, Ronny?

Sist oppdatert:
Strømsgodset er ute av cupen.

ASKER - STRØMSGODSET 2-1:

Det skulle bli alt annet enn lett for Ronny Deila og Strømsgodset da de var på besøk hos Asker i cupens andre runde onsdag kveld.

Til tross for at det var Godset som produserte de første store sjansene i kampen, var det hjemmelaget som tok ledelsen etter 29 minutter, da Ståle Sæthre scoret for Asker.

Hjemmelaget sjokkerte virkelig gjestene fra Drammen, og ti minutter etter scoringen holdt de på å doble ledelsen da Armin Sistek kom alene med keeper. Men Asker-spissen avslutning gikk over mål.

Ett minutt på overtid av første omgang holdt riktignok gjestene fra Drammen å utligne, men Stefan Johansen tok ikke vare på sjansen sin da han fikk avslutte like foran mål.

Dermed sto det overraskende nok 1-0 til Asker ved pause.

Etter pause skulle hjemmelaget fortsette å sjokkere Godset. Ti minutter var spilt da Sistek spilte fri Ali Mohammadian, som doblet ledelsen for gjestene.

Den siste scoringen så ut til å vekke gjestene fra Drammen, for kun få minutter senere reduserte Lars Christopher Vilsvik på straffe for gjestene.

Godset presset på for utligning på slutten av kampen, men Asker-spillerne kjempet hardt, og sto imot presset fra Tippeliga-klubben.

Dermed vant hjemmelaget til slutt 2-1 og sender med det, Godset rett ut av cupen etter bare 2. runde.

Flere tippeligaklubber slet i 2. runde av cupen. Se resultatene her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere