Deulofeu-dobbel da Watford vant

TO MÅL: Gerard Deulofeu scoret begge målene da Watford slo Huddersfield 2-1 lørdag.

TO MÅL: Gerard Deulofeu scoret begge målene da Watford slo Huddersfield 2-1 lørdag. Foto: Clint Hughes (Pa Photos)

Gerard Deulofeu sto for den mest spektakulære scoringen i en Premier League-runde som ikke vil gå inn i historiebøkene som den mest minnerike.

20.04.19 18:04

HUDDERSFIELD - WATFORD 1-2:

Spanjolen ga først Watford ledelsen etter fem minutter på lekkert vis. Kantspilleren plukket opp nedfallsfrukten etter at skuddforsøket til Doucouré ble blokkert, men derfra var lite tilfeldig.

25-åringen tråkket på ballen, dro den til seg før han på nydelig vist bare vippet ballen i hjørnet med innsiden av foten mot nedrykksklare Huddersfield.

Scoringen var Deulofeus femte scoring på de fem siste bortekampene i Premier League, men den tidligere Barcelona-spilleren var ikke ferdig for dagen.

Etter 80 minutter var han igjen frampå, og fikk ballen etter en retur fra Huddersfield-keeper Jonas Lössl. Deulofeu fikk dermed en enkel jobb med å sette inn sjette bortemål på de fem siste kampene, og resultatet gjør samtidig at Watford klatrer helt opp til sjuendeplass på tabellen i Premier League.

Karlan Grant reduserte for Huddersfield på overtid, men det holdt ikke til poeng.

Joshua King fikk spille en time da hans Bournemouth gikk på et skuffende hjemmetap mot nedrykksklare Fulham.

Aleksandar Mitrovic ble kampens eneste målscorer da han satte ballen i mål på straffespark etter 53 minutter, noe som gjør at Bournemouth blir liggende på 12.-plass med 41 poeng.

Det mest målrike oppgjøret ble spilt i London lørdag, der West Ham kun fikk med seg ett poeng mot Leicester i en kamp som virkelig tok seg opp i sluttminuttene.

Michail Antonio ga hjemmelaget ledelsen på en heading etter 38 minutter, men Jamie Vardy utlignet etter 67 minutter.

Tidligere Arsenal-spiller Lucas Perez sendte West Ham igjen i ledelsen da han dukket opp på en retur etter 82 minutter, men Harvey Barnes sikret ett Leicester-poeng på overtid.

Unggutten ble spilt fram av Youri Tielemans, og plasserte ballen trygt i nettmaskene til 2-2.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.