RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

di Canio straffet Leicester

Sist oppdatert:
Paolo di Canio scoret på en kontroversiell straffe fem minutter før slutt, og sikret med det formsterke Charlton nok et poeng.

LEICESTER – CHARLTON 1-1: “Evigunge” Les Ferdinand hadde gitt hjemmelaget en viktig 1-0-ledelse rett før pause (- gjett med hvilken kroppsdel!), og alt lå til rette for tre svært viktige tre poeng for nedrykkstruede Leicester.

Men da fem minutter gjensto gikk kontroversielle Paolo di Canio i bakken på høydramatisk vis, etter kamp med Steve Howey. Tross voldsomme protester fra hjemmelaget blåste dommer Graham Barber for ellevemeter, og på typisk iskaldt di Canio-vis fant ballen veien til nettmaskene.

Straffen og scoringen førte til et voldsomt bråk på Walker Stadium i Leicester, og Charlton-manager Alan Curbishley valgte å bytte ut sin italienske spiss før fulltidssignalet i frykt for at det skulle eskalere.

Etter kampen insisterte 35-åring på at han hadde blitt ulovlig taklet av Howey, og at straffen var helt riktig idømt. Heller ikke det en helt uvanlig di Canio-påstand.

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere