Gå til sidens hovedinnhold

Di Luca sykler gratis

Danilo Di Luca har skrevet kontrakt, men kommer ikke til å heve en eneste euro for Team Katjusa.

Det har lenge hersket tvil om hvor Danilo Di Luca skal gjøre comeback. Italieneren innrømmet nylig at han dopet seg i sin første del av karrieren.

Siden 15. oktober har giro-vinneren fra 2007 jaktet nytt lag. Nå har han endelig fått napp.

Ifølge det italienske sykkelnettstedet Tuttobiciweb.it, er det Gazzetta Dello Sport som melder om overgangen til det russiske flaggskipet.

Men italieneren kommer ikke til å heve en eneste krone i lønn.

- Jeg føler meg som en ny mann, forteller Di Luca.

- Jeg skal sykle gratis.

Det behøver dog ikke bety at Italieneren vil lide noen nød. Han tjente vanvittige summer som juksemaker, og vil helt sikkert dra inn premiepenger og utbetalinger fra personlige sponsorer.

Italias ledende sykkenettsted melder videre at 35-åringen skal kjøre Giro d'Italia som hjelperytter, før han skal satse knallhardt på Vuelta a Espana.

- Siden første gangen jeg møtte Andrei Tchmil (lagleder i Katjusja) skjønte jeg at dette var det rette valget. Jeg takker også Astana, som også var seriøst interessert i meg, men jeg føler jeg har gjort det rette valget. Jeg er klar for å starte på nytt.

Di Luca vant giroen i 2007. I tillegg har han vunnet Amstel Gold Race (2005), Giro di Lombardia (2001), La Flèche Wallonne (2005) og Liège-Bastogne-Liège (2007). I 2005 vant han Pro Touren sammenlagt.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

HTML EMBED
Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken