*Nettavisen* Sport.

Di Matteo «fjernet» fra Chelseas historie

Foto: Getty Images/All Over Press / Faksimile Daily Mail

Mens Rafa Benitez insisterer på at Chelsea-spillerne har hundre prosent tillit til ham.

27.02.13 12:17

Roberto Di Matteo fikk sparken i Chelsea tidligere i sesongen, etter en sesongstart som tydeligvis ikke levde opp til forventningene til eier Roman Abramovitsj.

Di Matteo er fortsatt svært populær blant klubbens supportere, blant annet etter han ledet laget til triumf i Champions League forrige sesong.

Nå er imidlertid eksmanageren fjernet fra klubbens Champions League-historie, skriver Daily Mail.

Fjernet bilde
Tidligere har det nemlig hengt et lagbilde, som inneholder Di Matteo og Champions League-trofeet, på West Stand wall av Stamford Bridge.

Det er nå blitt fjernet og blitt erstattet med et annet bilde som markerer Champions League-triumfen, men dette bildet inneholder ikke italieneren.

Chelsea-supportere, som tar bilder av dem selv ved siden av plakaten, har blitt rystet av avgjørelsen, skriver den engelske tabloiden.

Det nye bildet er et av få bilder som eksisterer av laget og trenerstaben som feirer triumfen, som ikke inneholder Di Matteo.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Faksimile Daily Mail

Benitez forsvarer seg
Rafael Benítez, som tok over etter Di Matteo, har hatt en turbulent tid i Chelsea.

Resultater som ikke har levd opp til forventningene, supportere som ikke ønsker ham i managerstolen og rykter om misnøye blant spillerne er noe som har spanjolen har måtte leve med.

De siste meldingene har fortalt om en opphetet krangel mellom Benitez og flere av spillerne, noe spanjolen har dysset ned.

Chelsea har bare vunnet to av de siste seks ligakampene, men Rafa Benitez insisterer på at spillerne har tro på ham.

- Jeg kan garantere at spillerne vet hva vi prøver å gjøre og har tro på det vi prøver å gjøre - hundre prosent, sier Benitez, ifølge The Guardian.

- Spillerne helt og holdent bak ideene våre. Det kan jeg garantere. Jeg og staben min har jobbet veldig hardt for å skaffe den rette balansen og det riktige laget på banen. Laget vet hvor hardt vi jobber. Det er det viktigste, sier Chelsea-manageren.

Neste test for Chelsea er Middlesbrough i FA-cupen på onsdag klokken 20.45. Kampen kan du følge på Nalive.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.