EVERTON - ASTON VILLA 0-1:

Lucas Digne fikk ingen hyggelig mottakelse på Goodison Park da han returnerte til sin gamle hjemmebane som Aston Villa-spiller halvannen uke etter overgangen.

Etter å ha servert en corner på hodet til Emiliano Buendia, som headet ballen i mål like før pause, feiret Digne ellevilt sammen med sine nye lagkamerater nede ved hjørneflagget.

Da ble flere flasker kastet fra tribunen - en av dem traff tilsynelatende både Matty Cash og Digne i hodet, og begge Villa-backene gikk i bakken og holdt seg til hodet.

- Dette er ikke scener man liker å se. Her er det amper stemning, kommenterte Endre Olav Osnes på TV 2.

Erik Thorstvedt sier følgende i situasjonen i TV 2s studio:

- Vi så de andre ble kastet veldig høyt oppefra. Det er farlig, altså. Dette må de bare få slått ned på. Alle tilskuerne skal bli filmet, og de skal kunne finne ut hvem som har gjort dette og få de utestengt, helst for en del sesonger.

- Det er klart det provoserer fansen når de jubler nede i hjørnet der, men det er en del av fotballen. Det må de bare takle, eller så får de holde seg hjemme, sa Thorstvedt videre.

- Hvor dum i hodet går det an å bli? uttalte programleder Jan Henrik Børslid i samme studio.

Begge spillerne kom seg på beina igjen før det ble blåst for pause.

På Twitter opplyser Everton at personen som mastet flasken er arrestert av politiet.

Hjemmelaget maktet ikke å utligne Villas ledelse, og dermed tar Steven Gerrard og co. med seg alle poengene hjem til Birmingham.

For Everton sin del betyr resultatet tre tap på rad, og den midlertidige ansettelsen av Duncan Ferguson som manager ga ingen umiddelbar effekt.