Gå til sidens hovedinnhold

Diogo Jota debuterte for Liverpool da Lincoln ble smadret i ligacupen

Liverpool scoret hele sju ganger og tok seg lett videre til neste runde.

LINCOLN CITY - LIVERPOOL 2-7:

Liverpool har vunnet den engelske ligacupen hele åtte ganger, men de røde klubben har ikke løftet trofeet siden 2012, da Kenny Dalglish ledet laget til seier.

De siste årene har imidlertid klubben vunnet både Premier League og Champions League, og selv om ligacupen ikke alltid er prioritert, er kampene innledningsvis en fin mulighet til å få flere spillere i gang så tidlig i sesongen.

LES OGSÅ: Kai Havertz med hat trick for Chelsea i ligacupen

Torsdag borte mot Lincoln City fikk folk som Xherdan Shaqiri, Takumi Minamino og Curtis Jones vist seg fram fra start og alle tre vartet opp med scoringer.

Samtidig fikk nykommer Diogo Jota sin debut for klubben i andre omgang.

Shaqiri-kanon

Liverpool tok ledelsen etter ni minutter. Gjestene fikk frispark i god posisjon og Shaqiri stilte seg opp. På sedvanlig vis banket sveitseren til fra rundt 25 meters hold og ballen gikk over muren og opp i det nærmeste hjørne via tverrliggeren.

I det 17. minutt doblet Minamino ledelsen. Hjemmelaget rotet det til da de skulle spille seg ut bakfra og Harvey Elliott fikk ballen i gave. Han spilte videre til Minamino, som la ballen til rette, og curlet den inn i nettet på vakkert vis.

LES OGSÅ: Mata, Rashford og Greenwood sikret Manchester United-avansement

Etter 35 minutter kom Liverpools tredje for kvelden. Divock Origi vant en duell etter et langt oppspill fra Rhys Williams og headet ned til Curtis Jones. Midtbanespilleren har en god skuddfot og viste dette da han plasserte ballen i det lengste hjørnet.

Liverpool scoret sju

Noe minutter senere var samme mann på farten igjen. Elliott vant ballen etter en corner og ga videre til Jones, som igjen curlet ballen opp i hjørnet. Denne gangen via foten til hjemmelagets Timothy Eyoma og Jürgen Klopp kunne glise på benken.

LES OGSÅ: Van Dijk kalles lat og nonchalant i overraskende angrep

I andre omgang fortsatte Liverpool å kjøre kampen. Minamino satte sitt andre kort tid etter sidebytte, mens Marko Grujic og Divock Origi også bidro med scoringer.

Tayo Eduyn og Lewis Montsma scoret mål for hjemmelaget.

Kommentarer til denne saken