*Nettavisen* Sport.

Diouf fornøyd med nytt gult

Foto: Scanpix/Reuters

El-Hadji Diouf (23) pådro seg nok et gult kort mot Aston Villa - og fikk dermed den utestengelsen han håpet på.

10.01.04 19:43

LIVERPOOL - ASTON VILLA 1-0: Etter at dommeren strøk det røde kortet Diouf fikk mot Chelsea sist onsdag, sto senegaleseren dermed med ni gule før Aston Villa-oppgjøret.

Da han i det 66. minutt fikk sitt 10. gule kort for sesongen mot Villa lørdag, ble det klart at han mister kampene mot Newcastle og Everton - kamper han uansett må stå over fordi han er opptatt med African Nations Cup.

Fiks og frekk

Diouf viste for øvrig at formen er på vei tilbake. Unggutten, som ble kjøpt for 100 millioner kroner sommeren 2002, fintet og driblet og var den eneste av Liverpools offensive spillere som viste tegn til selvtillit. Flere ganger kom han fri på høyresiden, men innleggene var ikke alltid av samme klasse.

Vinnermålet var også noe heldig. Harry Kewell og Emile Heskey kombinerte sammen. før ballen havnet inne i feltet der Danny Murphy tvang Villa-backen Mark Delaney til å gjøre selvmål med hoften.

God Jones-debut

I Liverpool-målet gjorde Southampton-reserven Paul Jones en god debut. Waliseren viste at han er trygg og hadde også en flott redning på et skudd fra skrått hold i 1. omgang.

Like imponerende var ikke Michael Owens come-back. Han klarte kunststykket å sette ballen i tverrliggeren fra to meters hold, og ellers var han nesten usynlig. Og når Liverpool var like bleke som alltid fremover på banen, skal laget være fornøyd med tre nye poeng. Kanskje oddsen for at Gerard Houllier får sparken økte en smule også?

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.