*Nettavisen* Sport.

Diouf i ny spytteepisode

Liverpool

Han overrasket med et sjeldent mål, El Hadji Diouf. Mindre overraskende var det at han ble rapportert for nok en spytteepisode.

05.01.05 11:41

BIRMINGHAM – BOLTON 1-2: Han var nettopp kommet tilbake fra suspensjonen etter sin andre spytteepisode, senegaleseren El Hadji Diouf. Den innlånte Liverpool-spissen har vært i klammeri med både tilskuere og motspillere tidligere på grunn av sin ivrige bruk av det udefinerbare munnstoffet.

Som mot Celtic for to år siden, så er det fansen som har klaget på Diouf. Episoden skal ha funnet sted rett etter at han ga Bolton ledelsen, uten at dommer Uriah Rennie fikk det med seg. Episoden ble meddelt en av sikkerhetsvaktene på St. Andrews’, som gjorde Rennie oppmerksom på hendelsen i pausen.

- Jeg så ikke hendelsen, og har derfor ikke lov til å si noe om den, sa dommeren etter kampen, mens El Hadji Diouf unnskyldte seg med at han bare pratet fransk, ikke engelsk.

Managerskryt
Han kan likevel glede seg over skryt fra sin manager Sam Allardyce, som valgte å fokusere på målet.

- I dag scoret vi på sjansene vi fikk, i motsetning til mot WBA i helga. Jeg er spesielt fornøyd med jobben som El Hadji (Diouf) gjør, to mål på to kamper som erstatter for Kevin Davies er strålende.

Steve Bruce valgte heller ikke å prate om episoden med Diouf, ei heller vinnermålet til Kevin Nolan i sluttsekundene.

I stedet pratet han om Robbie Savage, som la inn en søknad om overgang dagen i forveien. Han ble vraket, og Bruce er høyst usikker på fremtiden til Savage.

- Om han vil spille for Birmingham igjen? Jeg vet ikke. Jeg vil i alle fall ikke ha spillere som ikke brenner for klubben.

Blackburn er favoritt til å sikre seg den walisiske landslagsspilleren, men matcher foreløpig ikke Birminghams krav på om lag 40 millioner norske kroner.

PS! Bolton snudde endelig sin elendige trend. Dette var deres første seier på 11 kamper.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.