Diouf-show mot Stabæk

Foto: Heiko Junge (Scanpix)

- Mame scorer to fantastiske mål, sier Ole Gunnar Solskjær.

31.01.10 16:47

STABÆK- MANCHESTER UNITEDS RESERVELAG 0-3:

FORNEBU (Nettavisen): Han var Molde-fansens favoritt i fjor med sine 16 seriemål, og intet tyder på at Mame Biram Diouf (22) ikke skal kunne bli det samme for Manchester United-fansen også.

På 27 minutter i Premier League har det allerede blitt én nettkjenning, for Uniteds reservelag på besøk på Fornebu ble det to – begge på klassisk måltyvvis.

Dobbel Diouf
FØRST da han på et United-frispark snek seg forbi på bakerste stolpe, og kontant hamret ballen forbi landslagskeeper Jon Knudsen.

SÅ da han knallhardt headet inn Febian Brandys innlegg åtte minutter før pause.

2-0 ved sidebytte var på ingen måte fortjent, Stabæk hadde ballen mest, og skapte de største sjansene - Tor Marius Gromstad kunne gitt Stabæk ledelsen på en corner, men headingen ble elegant stoppet av Uniteds sisteskanse Ben Amos, mens Veigar Pall Gunnarssons avslutning på Daniel Nannskogs pasning også hadde fortjent en bedre skjebne.

United-trener Ole Gunnar Solskjær var likevel ikke så overrasket da han uttalte seg i pausen.

- Dette var omtrent som forventet, Stabæk la oss under press og hadde ballen mye, men Mame scorer to fantastiske mål.

Spillemessig på høyden
Den beste av Uniteds scoringer måtte man imildertid vente på. Mame Biram Diouf spilte frem Joe Dudgeon på et herlig løp, Stabæk-forsvaret var på etterskudd, en herlig finte forbi Mix og United-backen hadde et hav av tid alene med Jon Knudsen. En frekk lobb, og det sto 3-0 – og game, set og match til bortelaget.

Resten var av akademisk interesse, men Stabæks trøst får være at de i alle fall spillemessig var på høyden med Uniteds nest beste. Foran mål var det imidlertid stor forskjell på lagene – og det er nå engang slik der folballkamper avgjøres.

PS: Hele 9266 tilskuere overvar oppgjøret mellom Stabæk og United-reservene.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Mame Biram Diouf

Mest lest på Sport

Annonsebilag