Gå til sidens hovedinnhold

Diskerud tror ikke han passer Drillos spillestil

Trondheim (NTB): Rosenborgs midtbanespiller Mikkel Diskerud både kan og vil spille for Norge, men han tviler på at han vil få spilletid under Egil «Drillo» Olsen.

22-åringen, som har amerikansk mor og norsk far, har til nå representert både Norge og USA på aldersbestemte landslag. I tillegg har han spilt tre treningskamper for det amerikanske A-landslaget, men det betyr ikke at Norge har mistet muligheten til å sikre seg «Mix» på landslaget. Først i det han spiller kamper i kvalifisering og mesterskap vil Diskerud være bundet.

RBK-spilleren har tidligere signalisert at han helst vil spille for USA. Nå innrømmer han at Norge er aktuelt for ham.

- Ja, jeg har lyst. Men jeg tror ikke Drillo har lyst på meg - basert på hva han har sagt tidligere - og jeg er også usikker på om jeg har så lyst å spille for Drillos foretrukne system, sier Diskerud til Adresseavisen.

- Jeg tror spillestilen og personene gjør oss for forskjellige. Det betyr ikke at jeg ikke følger med. Jeg elsker å se norske landskamper, og jeg synes det er utrolig hva Drillo har fått til med spillerne som blir lojale og som evner å heve seg når de spiller for ham.

Den norske landslagsledelsen har foreløpig ikke gitt Diskerud hint om at han er aktuell å kalle inn for Norge. Det kan endre seg. - Det siste signalet var at han ville spille for USA, men jeg vil ta en tur på treningsfeltet for å snakk med Mix. Vi ønsker gode norske fotballspillere på landslaget. Dette var et positivt signal, sier assistenttrener Ola By Rise. (©NTB)

Reklame

Husker du disse to idiotene?