RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse blogger på procycling.no

Foto: Tim De Waele/Joker/Eurosport/privat
Sist oppdatert:
Gabriel Rasch er en av de utvalgte som skal krydre nettsidene våre denne sesongen.

Som et relativt nytt skudd på sykkelstammen, har procycling.no jobbet hardt de foregående ukene med å knytte til oss de vi mener er kapable til å hjelpe oss med å lage Norges beste sykkelnettsted.

Det er derfor en glede å presentere det nye bloggkorpset på procycling.no:

Ole Kristian Stoltenberg (33): Sykkelkommentator på Eurosport siden 2006 og velkjent speaker og kommentator for skiskytterne siden 2002. Ole Kristian flytter nå bloggen sin fra VG Nett til procycling.no.

Les Ole Kristians blogg: Hvor står de norske?

Gabriel Rasch (34): «Gabba» er godt igang med sin andre sesong som sykkelproff i Cervélo TestTeam. Underveis blogger han for procycling.no.

Les Gabriels blogg: Endelig på skinner

Lars Petter Nordhaug (25): Lover å gi oss innsikt i det indre liv i hardsatsende Team Sky. Lars Petter var den store overraskelsen på det britiske laget under de knalltøffe ardennerklassikerne. Hvor hardt det var? Nordhaug bloggdebuterer på procycling.no i løpet av kort tid!

Sabine Sunderland (40): Vårt engelskspråklige alibi. Sabine er kona til sportsdirektør Scott Sunderland i Team Sky. Hun tar bilder selv og har tidligere jobbet for cyclingnews.com, både som journalist og vaktsjef.

Les Sabines blogg: Classics fever
Les Sabines blogg: WAGs in the peloton

Gino van Oudenhove (38): Den kunnskapsrike belgieren er både sportsdirektør i Team Joker Bianchi og fast blogger på procycling.no. Gino satte manger hjerter i brann da han debuterte med denne bloggen: Med hjertet i Flandern - les den du også!

Les flere nyheter på procycling.no!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere