RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse damene kostet Balotelli en ukelønn

Sist oppdatert:
Italienerens strippeklubbesøk får konsekvenser.

Manchester (NTB-Reuters-AFP): Roberto Mancinis millionbot til Mario Balotelli gir penger i klubbkassa til Manchester City. Klubben er rapportert villig til å spa opp betydelige summer for å skaffe seg Arsenals Robin van Persie.

Manager Mancini mente at én ukes trekk i lønn var passende straff for 21 år gamle Balotelli, som brøt klubbreglementet ved å ha besøkt en strippebar natt til fredag, bare drøyt ett døgn før laget skulle spille kamp.

Det hører med til historien at Balotelli scoret mot Bolton etter det nattlige strippebesøket.

For en spiller som Balotelli er én drøy million kroner i bot for småpenger å regne. Det er det nok for søkkrike Manchester City også. I likhet med de aller fleste med penger i internasjonal fotball er de ivrig etter å sikre seg underskriften til Arsenals storscorer Robin van Persie.

- Vi er interessert i alle klassespillere som har signalisert at de ønsker å bytte klubb. Alle de store lagene er interessert i van Persie, sa Mancini.

Mario Balotelli har hatt en turbulent tid etter overgangen til Manchester City. Noe av det første han gjorde var å bli bøtelagt av politiet etter å ha skutt fyrverkeri fra bilen sin.

Senere samme år ble han stoppet av politiet med 50.000 pund i bilen sin. Da han fikk spørsmål om hvorfor, svarte han «fordi jeg er rik».

I slutten av 2010 havnet han i bråk med Jerome Boateng under en Manchester City-trening. Kamphanene måtte skilles av lagkameratene og måtte ut med saftige bøter.

Denne sesongen har han gjort seg bemerket med avgjørende scoringer, men huskes også for å ha tråkket på hodet til Scott Parker i en duell med midtbanespilleren i kampen mot Tottenham.

Han ble senere matchvinner i den samme kampen.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere