Gå til sidens hovedinnhold

Disse er favoritter til å ta over United-jobben

Zidane topper Uniteds ønskeliste, ifølge bookmakerne.

Under en time etter at Ole Gunnar Solskjær fikk sparken som United-manager lanserer en rekke engelske bookmakere odds for hvem de tror blir arvtakeren på permanent basis.

Favoritten til å ta over på sikt er Zidane, med en odds på 3,10 ifølge Oddschecker, som sammenligner engelske bookmakere.

Les også: Bildene av United-stjernen skaper overskrifter: - Lagkamerat måtte dra ham av banen

Deretter følger den midlertidige manageren Michael Carrick med 4,33 og Leicester-sjef Brendan Rodgers med en odds på 5,5.

Resten av topplisten ser slik ut:

  • Erik ten Hag - 13
  • Ralf Rangnick - 15
  • Darren Fletcher - 17
  • Laurent Blanc - 21
  • Mauricio Pochettino - 21

På den litt mer perifere listen over «favoritter» finner man Alex Ferguson (51), Arsene Wenger (67), Leeds-manager Marcelo Bielsa (67) og Roy Keane (101), i tillegg til Scholes (201) og Cantona (276).

Ifølge Sky Sports ønsker Cristiano Ronaldo at Spania-trener Luis Enrique skal ta over Manchester United. Han har 51 i odds. Ronaldo skal angivelig tenke at spanjolen er av kaliber til å løfte United opp på nivå med Manchester City, Liverpool og Chelsea.

Enrique selv skal ha benektet ryktene søndag:

– Er det første april? har han spurt La Sexta, skriver den anerkjente journalisten Fabrizio Romano på Twitter.

Ifølge Romano har landslagstreneren ingen planer om å forlate Spania nå, og skal være veldig fornøyd med jobben sin.

Allerede natt til søndag kom meldingene i engelske medier om at Solskjær kom til å få sparken som Manchester United-manager. The Times meldte da at Manchester United hadde intensivert jakten på Zinedine Zidane, i håp om at franskmannen kunne ta over klubben etter Solskjær.

Avisen skriver også at United har økt det økonomiske tilbudet til Zidane. Tidligere har det av ulike medier blitt meldt at franskmannen skal ha takket nei til United. Zidane er for tiden uten trenerjobb. 49-åringen har tidligere trent Real Madrid med stor suksess.