Gå til sidens hovedinnhold

Disse får skylden for Super Bowl-tapet

Supermodell Gisele Bündchen valgte imidlertid å skjelle ut lagkameratene til ektemannen sin.

Den 46. utgaven av Super Bowl endte med seier til New York Giants over New England Patriots.

Kampen har naturligvis blitt omtalt og analysert i det store og det brede i USA de siste dagene, og konklusjonene er mange og forskjellige.

En av teoriene som vel er litt på kanten, er det økonominettstedet Business Insider som står for.

De stiller nemlig spørsmålet om man kan legge skylden for tapet til Patriots på tre damer - nærmere bestemt den bedre halvdelen til tre av hovedpersonene i søndagens oppgjør.

Gisele skjelte ut lagkamerater
Supermodellen Gisele Bündchen er gift med New Englands quarterback og største stjerne Tom Brady. Han er hele USAs posterboy og regnes som en av de beste quarterbackene gjennom tidene.

Det er imidlertid slik at Tom Brady og Patriots aldri har vunnet Super Bowl siden Bündchen og Brady innledet forholdet i 2007. Før Brady og Bündchen møttes hadde Patriots vunnet Super Bowl tre ganger og så ut til å dominere sporten resten av tiåret.

Supermodellen selv, var irritert etter finalen på søndag. Hun mente at Patriots-fansen må skylde på Bradys lagkamerater, som ikke klarte å ta imot ballen.

- Man må imot ballen når man ska ta imot ballen. Mannen min kan f*** ikke kaste ballen og ta imot ballen samtidig. Jeg kan ikke tro at de mistet ballen så mange ganger, sier Bündchen i en video, som du kan se under.

(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

Roet ned treneren
Linda Holliday er neste dame som får skyld for tapet. Hun er sammen med hovedtreneren til Patriots Bill Belchick.

Belchick skal visstnok være en heller gretten type, som sjelden er i godt humør på pressekonferanser.

I uken før Super Bowl viste Belchick seg imidlertid fra en ny side. Han smilte og tullet til pressen, noe som var overraskende.

Ifølge Patriots wide reciever Wes Welker er årsaken til det nettopp at han har funnet kvinnen i sitt liv i Linda Holliday.

Misset pasning
Nevnte Welker kom i fokus under søndagens Super Bowl - på en negativ måte.

Han klarte ikke å ta imot en pasning fra Tom Brady, noe som førte til at Giants etter hvert fikk ballen og kunne spille seg ned banen til en avgjørende touchdown.

Se video av missen her!

Det var et oppsiktsvekkende ballmist fra den vanligvis sikre Welker. Grunnen til at dette nevnes, er at han nylig ble forlovet med Anna Burns, som du kan se bilde av her.

Alt dette får faktisk overtroiske amerikanere til å tro at Gisele Bünchen, Linda Holliday og Anna Burns har skyden for at New England Patriots tapte årets utgave av Super Bowl.

Kommentarer til denne saken