RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse kan bli ny Liverpool-manager

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Didier Deschamps er blant kandidatene til å ta over Merseyside-klubben neste sesong.

Kenny Dalglish legger ikke skjul på at han kun er en midlertidig løsning ved roret på Anfield.

Ifølge flere engelske aviser er Liverpools nye eier John W. Henry godt i gang i jakten på en manager til neste sesong. Liverpool har slitt med å nå opp til de skyhøye kravene som stilles til den gamle storklubben. Nå ønsker Henry en manager som kan bringe Liverpool tilbake til gamle høyder.

The Guardian med flere melder at den nye eieren har flere navn på blokka.

Didier Deschamps har vært en stor suksess som trener for Marseille. Den franske europa- og verdensmesteren har tidligere ledet Monaco til Champions League-finale. Han førte også Juventus tilbake til Serie A etter kampfiksingsskandalen i 2006. Deschamps er en av de heteste utenlandske kandidatene til manager-jobben på Anfield. Franskmannen skal på sin side ha uttalt at han ønsker å bli i Marseille til 2014, når det nye stadionanlegget skal være klart.

Boltons manager Owen Coyle skal likevel være en enda hetere kandidat. Coyle skal være Henrys egen favoritt, og har gjort en god jobb i Bolton, som innehar 7.plassen i Premier League - fem plasser over Liverpool.

Tidligere Barcelona-trener Frank Rijkaard er trolig det dyreste alternativet. Den tidligere nederlandske toppspilleren har ifølge engelske aviser et skyhøyt lønnskrav. Det spekuleres i om en trener med Rijkards CV kan få stjerner som Fernando Torres til å bli værende i klubben.

Sven Göran Eriksson er for tiden trener i Championship-klubben Leicester City, som i helgen holdt Manchester City til uavgjort i FA-Cupen. Svenskens agenter skal være godt i gang med å lansere svensken som et alternativ for de røde.

Dersom Liverpool lander på en utenlandsk manager skal "den nye Mourinho" være det heteste alternativet. Portos-trener André Villas-Boas skal har suksess i Portugal, og har fått Liverpool-eier Henrys oppmerksomhet etter gode resultater.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere