RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse kan overta etter Kran

Foto: SCANPIX/NTB-arkivfoto
Sist oppdatert:
Valgkomitéen har frem til det ekstraordinære idrettstinget 16. april å finne hvem som overtar etter Kjell O. Kran. Rolf Thorsen er en het kandidat til jobben.

Tidligere fotballpresident Odd Flattum er leder for valgkomitéen som skal få på plass et nytt idrettsstyre til det ekstraordinære idrettstinget i april. Mest spenning dreier det seg selvfølgelig rundt hvem som overtar som idrettspresident etter Kjell O. Kran.

Med seg i valgkomitéen har Flattum blant annet skipresident Sverre Seeberg og volleyballpresident Edgar Brook.

Her er en oversikt over noen av de heteste kandidatene.

Grethe Fossli - Er 1. visepresident i det sittende NIF-styret. Vil fungere som idrettspresident frem til det ekstraordinære idrettstinget 16. april. Har stilt sin plass til disposisjon.

Rolf Thorsen - Er i dag president i Norges Roforbund og blir lansert av fotballpresident Per Ravn Omdal som den beste kandidaten til å overta. Er tredobbelt verdensmester i roing og kjenner toppidretten. Har også lært seg til å styre et forbund med små midler.

Christian Anker-Rasch - Er president i Golfforbundet, hvor han har kjørt en imponerende økonomisk snuoperasjon. Overtok et konkursbo og har snudd det til økonomisk suksess. Sitter også i idrettsstyret som stilte sine plasser til disposisjon.

Karl Arne Johannessen - Håndballpresidenten har også vært gjennom en økonomisk snuoperasjon. Fra å ha slitt med stygge, røde tall i en årrekke, har NHF nå et positivt tall på bunnlinjen. Vil nok bli lansert som et hett navn.

Svein Arne Hansen - Friidrettspresidenten nyter stor respekt i idretts-Norge, og vil helt sikkert være ønsket av mange som Krans etterfølger. Tør ta upopulære beslutninger og har mye idrettspolitisk erfaring.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere