*Nettavisen* Sport.

Disse skal IKKE til Vålerenga

Foto: Lise Åserud / SCANPIX.

Martin Andresen avslører overfor Nettavisen to spillere man ikke får se i VIF-drakta i 2010.

17.10.09 11:51

Sesongavslutningen er tida hvor supporterne leker Nick Hornby, og setter opp lister over hvem som bør inn og hvem som bør ut like ofte som Lyn slipper inn mål. Vi i media er like glade for høysesongen som nærmer seg, med daglige overgangsrykter og –tips. Selv om tre runder gjenstår av årets serie er man godt i gang i begge leirene.

Vålerenga har ikke vist muskler i årets to overgangsvindu – snarere har de blitt tappet for nøkkelspillere med Kjetil Wæhler og Daniel Fredheim Holms avganger – men Martin Andresen venter spent på rammene for neste sesong. Ryktene om hvem som er på gang har allerede begynt å svirre, men et par navn kan allerede strykes av lista, avslører Vålerenga-treneren overfor Nettavisen:

Fredrik Winsnes (33) og Tore Reginiussen (23).

Satser på unggutta
Begge kvalitetsspillere som har spilt landskamper i inneværende sesong, begge med kontrakter som går ut etter sesongen – men ingen blir altså å se i Vålerenga neste år.

- Jeg liker Fredrik, men nå har vi så mange, spennende unggutter på gang at det ikke blir riktig å gå for ham.

- Vi ønsker at de skal få sjansen til å videreutvikle seg. Det vil være galt å hente inn Fredrik med de skrittene våre unge spillere har tatt i år, sier Andresen til Nettavisen.

Harmeet Singh og Mohammed Fellah har begge imponert på Vålerengas midtbane den siste tida, og har nærmest fått klippekort på førstelaget. Å måtte ofre en av dem til fordel for Strømsgodset-spilleren er ikke aktuelt for Andresen, som heller ikke vil forsterke laget med en av landets mest ettertraktede midtstoppere.

Klikk på bildet for å forstørre.

Tore Reginiussen er ledig, og har lenge blitt koblet til hovedstadslaget, men der havner han ikke.

- Nei, vi er ikke der nå, sier Andresen.

- Trenger mer rutine
Etter hva Nettavisen har grunn til å tro har i stedet Rosenborg TIL-stopperen på blokka, men også Brann følger landslagspilleren tett. Vålerenga har på sin side også spennende norske og utenlandske navn på blokka, uten at Andresen vil avsløre hvem det dreier seg om. Før man søker nye forsterkninger må altså rammevilkårene for neste sesong klargjøres.

- Det er ennå ikke klart hvor mye som vil bli gjort tilgjengelig for kjøp, så vi får ikke gjort så mye før det er på plass.

- Vålerenga er i fremgang og har tatt solide steg i år, men det er også viktig med rutine på laget, er alt hva Andresen vil avsløre før vintershoppingen starter.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.