RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse vil ha Zuccarello

Sjekk hvilke klubber som ønsker seg Norges største hockeytalent.

DIREKTE: Følg siste serierunde fra klokken 18.30!

Mats Zuccarello Aasen fikk sitt gjennombrudd i norsk ishockey forrige sesong og har fortsatt med fargeleggingen av Getligaen denne sesongen.

24 mål og totalt 62 poeng på 33 kamper er det blitt på 20-åringen, som dermed har vært sterkt medvirkende til at Frisk Asker torsdag kveld høyst sannsynlig blir seriemester.

Ikke rart at han er ettertraktet i Sverige.

Djurgården, Färjestad, Skellefteå, Modo og Mora er alle interessert i Mats Zuccarello Aasen, som ifølge kontrakten med Frisk kan gå gratis til en annen europeisk toppserieklubb etter sesongen.

Askerklubben takket tidligere i år nei til å slippe juvelen midt i sesongen, selv om det kunne gitt kjærkomne svenskekroner i klubbkassa.

Mandag var den lille, men smarte løperen i Örnsköldsvik for å se på forholdene i Modo. Sportssjef Erik Holmberg vil imidlertid ikke avsløre hvilken rolle oslogutten kan få i klubben neste sesong - dersom Zuccarello Aasen skulle skrive under for Modo.

- Jeg kommenterer ikke sånt nå. Han skal legge fullt fokus på den fantastiske sesongen han er inne i, sier Holmberg til Nettavisen.

Örnsköldsvik-klubben får uansett tøff konkurranse om Frisks nummer 36. Djurgården og Färjestad kan også tilby Zuccarello Aasen gullsjanser i den svenske eliteserien.

Men først er det gullkampen i Norge som gjelder for Mats Zuccarello Aasen. Nettavisen følger Getligaen direkte her!

For full oversikt over sportsnyhetene - klikk her!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere