RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Clive Brunskill / Getty Images / All Over Press (2013 Getty Images)

Djokovic smadret Nadal i London

Sist oppdatert:
- Jeg hadde ingen sjanse, erkjenner spanjolen.

Tittelholder Novak Djokovic seiret igjen i ATP-finalen i London da han slo verdensener Rafael Nadal 6-3, 6-4 mandag kveld.

Det er tredje gang serberen har vunnet tennisstjernenes sesongfinale. Han er den åttende spilleren som klarer bragden to år på rad.

Mandagens kamp ble en oppvisning i kraft og presisjon. Djokovic dominerte fra start til slutt og vant det 39. oppgjøret mellom duoen overraskende enkelt.

- Dette er et flott sted å avslutte sesongen – i en by som har dyrket tennisstradisjonen i lang tid, sa en ekstatisk Djokovic til glede for London-publikummet.

Han fortsatte sin seiersrekke etter å ha hentet titlene i Beijing, Shanghai og Paris. Forrige tap kom mot nettopp Nadal i US Open-finalen i september.

Spanjolen har hatt en fantastisk sesong, men gjorde uvanlige feil mot sin serbiske overmann. Fra tidlig i annet sett kunne Djokovic kontrollere inn til seier.

- Dette har helt klart vært den mest emosjonelle sesongen i min karriere. For et år siden var jeg skadd og kunne ikke være her, sa Nadal.

- Men å spille årets siste kamp på denne arenaen er fantastisk. Novak spilte mye bedre enn meg i dag, og jeg hadde ingen sjanse, la han til.

Seiersstatistikken i innbyrdes kamper er nå 22-17 i favør Nadal, som stadig er verdensener. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere