RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Djokovic tilbake med seier

Verdensener Novak Djokovic var tirsdag tilbake på jobb etter at han forrige uke ble far for første gang. Han slo Philipp Kohlschreiber i sin første kamp i Paris Masters.
Verdensener Novak Djokovic var tirsdag tilbake på jobb etter at han forrige uke ble far for første gang. Han slo Philipp Kohlschreiber i sin første kamp i Paris Masters. Foto: Mike Segar (Reuters / NTB scanpix)
Ble nylig far for første gang.

Verdensener Novak Djokovic var tirsdag tilbake på jobb etter at han forrige uke ble far for første gang. Han slo Philipp Kohlschreiber i sin første kamp i Paris Masters.

Djokovic må prestere i sesongavslutningen for å holde Roger Federer bak seg på verdensrankingen, og han viste ikke særlig tegn til rust da tyske Kohlschreiber ble slått 6-3, 6-4 i 2. runde i Paris.

– Det er ikke første gang jeg har vært i denne situasjonen. Jeg har kjempet om førsteplassen med Nadal og Federer de siste par årene. Jeg vet hva som skal til, og jeg prøver å gjøre det enkelt, sa Djokovic.

– Jeg fokuserer på mine egne kamper. Om jeg fortsetter å spille godt og vinne så har jeg en god sjanse.

Bare 490 poeng skiller til Federer, som har vunnet tre av sine fire siste turneringer. Det er 2500 poeng å spille om i de siste turneringene i år.

– Roger spiller fantastisk tennis for tiden. Det blir litt av en fight, sa serberen.

Toppseedede Djokovic hadde walkover i 1. runde i Paris Masters. Han møter John Isner eller Gaël Monfils i åttedelsfinalen.

– Jeg spilte en god kamp tatt i betraktning at jeg ikke har spilt innendørs på et år, sa Djokovic.

Paris Masters avgjør hvem som får være med i verdenstourfinalen i London. Djokovic, Federer, Stanislas Wawrinka og Marin Cilic har allerede sikret plassene sine der. Nadal har meldt forfall på grunn av blindtarmoperasjon.

Andy Murray, Kei Nishikori, Tomas Berdych, David Ferrer, Milos Raonic og Grigor Dimitrov kjemper om de fire siste plassene. Berdych tok seg til 3. runde tirsdag med seier i tre sett mot Adrian Mannarino. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere