Djokovic tok sin 18. strake seier

MESTERLIG FORM: Novak Djokovic fortsetter ferden ferden mot en tennishøst uten et eneste tap. Tirsdag tok han seg videre til 3. runde i Paris.

MESTERLIG FORM: Novak Djokovic fortsetter ferden ferden mot en tennishøst uten et eneste tap. Tirsdag tok han seg videre til 3. runde i Paris. Foto: Dean Mouhtaropoulos (Getty Images)

Har ikke tapt en kamp siden i sommer.

04.11.15 00:10

Novak Djokovic har vært verdens klart beste tennisspiller i år, og han er fortsatt ikke mett. Tirsdag innledet han Paris Masters med sin 18. seier på rad.

Det forrige nederlaget kom mot Roger Federer i finalen av Western & Southern Open i Cincinnati 23. august.

Djokovic hadde ingen problemer med å slå brasilianske Thomaz Bellucci 7-5, 6-3 da han innledet jakten på sin tredje strake triumf i Paris Masters. Det vil i så fall bli hans 10. tittel for sesongen.

Serberen har vunnet 74 av 79 kamper i år, deriblant de 18 siste. Han har vunnet 24 sett på rad og har spilt finale i sine 13 siste turneringer. Forrige gang han ble slått ut før finalen var i Doha for ti måneder siden.

- Det var noen ting jeg kunne gjort bedre i kveld, men alt i alt var det en solid kamp. Jeg møtte en formspiller som gjorde det vanskelig for meg, og det er alltid godt å settes på prøve, sa Djokovic.

Han brukte nesten en time på å vinne første sett, men bare litt over en halvtime på det neste.

- Jeg har ikke spilt innendørs siden ATP-mesterskapet i London i fjor, og det tok litt tid å omstille seg, sa han.

Stan Wawrinka og David Ferrer tok seg også til 3. runde i Paris tirsdag. Roger Federer, som vant sin sjuende tittel i hjembyen Basel sist helg, spiller sin første kamp onsdag. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.