RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Djurdjic spiller i Helsingborg ut året

Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Dermed får Haugesunds toppscorer prøve seg i Europa med den svenske seriemesteren.

Nikola Djurdjic forlenget mandag kontrakten med Haugesund fram til 1. januar 2015. Men serberen skal spille for svenske Helsingborg ut året.

Det bekreftet FKH på eget nettsted. Helsingborg har også skaffet seg opsjon på å kjøpe Djurdjic i løpet av leieperioden fram til 1. januar 2013.

Dermed får Haugesunds toppscorer prøve seg i Europa med den svenske seriemesteren. Han kan allerede tirsdag spille for Helsingborg mot skotske Celtic i mesterligakvalifiseringen. Dobbeltoppgjøret er siste hinder før det lukrative gruppespillet.

Åge Hareides lag har hentet Djurdjic nettopp for å øke sjansene for et svensk mesterligaeventyr. Djurdjic har lenge sagt at han vil bytte klubb. Han har vært en målgarantist i Haugesund.

- Det har vært noen hektiske dager. En stund trodde jeg ikke at jeg skulle komme hit, men nå er jeg her, sier 26-åringen ifølge Helsingborgs Dagblad.

I Helsingborg blir han gjenforent med sin tidligere FKH-spissmaker Thomas Sørum. Djurdjic ser fram til å samarbeide med nordmannen igjen. - Jeg og Thomas er helt ulike som angrepsspillere, men vi har vært et veldig godt og effektivt spisspar tidligere, mener han. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere