RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dobbel moro for Moro

Foto: Getty Images
Sist oppdatert:
Fernando Morientes har hatt litt vanskelig for å score mål for Liverpool etter overgangen fra Real Madrid.

LIVERPOOL-MIDDLESBROUGH 2-0: Men lørdag løsnet det hjemme mot sjanseløse Middlesbrough. Den spanske landslagsspissen gjorde like godt begge målene i 2-0-seieren, og dermed scoret han flere mål i denne kampen, enn han har gjort i Premier League for hele sesongen.

Og ikke nok med det: Liverpool har ikke sluppet inn mål i Premier League på sju kamper.

- Fernando er en god avslutter og spilte veldig bra. Det er bra for selvtilliten til en spiss å score mål. Det er en perfekt situasjon for oss å vinne og være i nærheten av tabelltoppen før vi reiser til Japan, sier Benitez til Liverpools hjemmeside.

- Det var en vanskelig kamp, men vi fortjente å vinne, konstaterer spanjolen.

Etter en noe nølende start på sesongen, med en rekke uavgjorte kamper, har laget fra den røde siden av Merseyside ikke bare vunnet sine sju siste kamper i serien, laget har heller ikke sluppet inn mål på disse kampene.

Og ikke nok med det: Liverpools spanske målvåkt Jose Reina tangerte med 2-0-seieren over Middlesbrough Bruce Grobbelaers fantastiske rekord med ti kamper på rad uten baklengs.

Men rekorden har ikke vært så truet som ved et par tilfeller i andreomgang lørdag. To ganger gjorde Reina matchvinner-redninger, da både Mark Viduka og James Morrison kom alene med keeperen. På den første avverget han med en brilliant beinparade, på den andre var han lynraskt nede og hindret ballen å forsvinner under ham og bak i nettet.

Med seieren passerte Liverpool rivalene Manchester United på tabellen og avanserer til andreplass. Middlesbrough på sin side ligger på 11. plass etter kampen på Anfield.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere