RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erlend Aas / Scanpix

Dobbel norsk VM-jubel

Sist oppdatert:
OBERSTDORF (TV 2 Nettavisen): - Den største dagen i mitt liv, jubler Kristin Størmer Steira, mens Marit Bjørgen jubler over sin andre VM-medalje på to løp.

Marit Bjørgen tok teten helt fra første stavtak og beholdt den til omtrent midtveis på fristil-delen. Da gikk Julia Tsjepalova forbi, Bjørgen måtte slippe og Tsjepalova sikret russisk gull - hennes tredje individuelle mesterskapsmedalje.

Men de norske jentene var strålende fornøyd med sølv og bronse.

- Jeg er veldig fornøyd med sølv. Det er lenge siden jeg har vært så stiv. Da Tsjepalova stakk, hadde jeg ingenting å svare med. Det kjente jeg med én gang, sier Bjørgen til TV 2 Nettavisen.

Hun skjerpet seg da hun forstod at Kristin Steira nærmet seg.

- Jeg hørte de begynte å rope «Kristin, Kristin» og da tenkte jeg «Faen heller, jeg må skjerpe meg», ler Bjørgen.

- Jeg så Marit foran meg, men det er kanskje like greit at jeg ikke endte opp i en spurt med henne, smiler Kristin Steira, med tanke på at Marit Bjørgen er verdens beste spurter.

Steira var storfornøyd med bronse. Hun fant et gir konkurrentene ikke hadde, og avanserte fra sjuende- til tredjeplass i løpet av de tre siste kilometerne.

- Jeg er 110 prosent fornøyd. Dette er den største dagen i mitt liv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere