RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dobbelt norsk på sprinten

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Frode Andresen og Lars Berger sørget for dobbelt norsk på skiskyttersprinten i Hochfilzen.

Frode Andresen leverte prikkfri skyting, og ledet fra start til mål. Ingen kunne hamle opp med nordmannen på skiskyttersprinten i Hochfilzen.

Slo tilbake
Nærmest kom lagkameraten Lars Berger, som sesongdebuterte etter å ha stått over i Österseund på grunn av en luftveisinfeksjon. Skøytefantomet pådro seg én strafferunde, og kom i mål 15, 2 sekunder bak Andresen. Tyske Sven Fisher tok tredjeplassen, 33,9 sekunder etter vinneren.

Seieren ble en stor opptur for Andresen, som slet med sykdom og formsvikt tidligere i høst. Med dagens seier slo han ettertrykkelig tilbake.

Ole Einar Bjørndalen hadde en fin dag i sporet, og satset i kjent stil alt på standplass. I dag holdt det bare nesten. Med én bom på hver skyting, ble verdensmesteren «bare» nummer fem.

Glemte strafferunde
Stian Eckhoff fulgte opp den fine norske innsatsen med sin niendeplass, mens Egil Gjelland og Halvard Hanevold ble henholdsvis nummer 27 og 41.

Alexander Os var på vei til en liten sensasjon da han gikk i mål til ledelse etter å ha levert et fantomløp. Men 25-åringen glemte utrolig nok å gå en strafferunde etter ståendeskytingen, og ble ilagt to minutters straffetid. Dermed gikk han trolig glipp av en topplassering.

TV 2 Nettavisen fulgte sprinten direkte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere