Dobbeltsmell for Fellah

Foto: Marius Vik (Mediehuset Nettavisen)

Først straffetrening, så forsentkomming. Nå bruker VIF-stjerna to vekkerklokker og lover bedre holdninger.

25.03.10 09:35

VALLE (Nettavisen): Han ble mobbet da han tirsdag forsov seg til Vålerengas formiddagstrening, men slapp unna med en symbolsk straff på 1000 kroner fra spillergruppa. Verre var det i helga, da 20-årigen i det 82. minutt løp demonstrativt av banen i bortekampen mot Stabæk. Det kollegiale lykke til-klapset til innbytter Mos var fraværende, og en skuffet Mohammed Fellah gikk rett i garderoben.

Det burde han ikke ha gjort.

- Ikke smart
Like etter kampen kom nemlig beskjeden om at han som den eneste Vålerenga-spilleren skulle møte opp på Valle til ekstratrening neste morgen klokken 09.00.

- Det var ikke noe smart gjort, sier en angrende Mohammed Fellah til Nettavisen.

I Vålerenga vil man ikke kalle ekstraøkten for «straffetrening», men at morgentreningen med ekstra løpeøkter rundt på Valle kom som følge av måten oppførselen under og etter byttet sist lørdag på er det ingen tvil om.

- Men jeg anser det vel mest som en slags pedagogisk veiledning, sier Andrea Loberto til Nettavisen.

- Martin (Andresen) og jeg skulle uansett være på Valle neste morgen, og da var det greit å ta en rolig prat med Fellah om det som hadde skjedd.

Slike samtaler skal det ikke bli behov for i framtiden, bedyrer hovedpersonen.

- Jeg gjør det ikke igjen. Selvsagt skal jeg prøve å løfte lagkompiser når de kommer inn, problemet var bare at jeg var så utrolig skuffa da jeg ble tatt ut, jeg følte fortsatt at jeg hadde veldig mye jeg kunne bidra med.

To vekkerklokker – og Frøken Ur
Det ble ikke stort bedre da han bare to dager senere presterte å komme om lag 45 minutter for sent til Vålerengas trening. Denne gangen slapp han unna refs fra trenerapparatet, og nå har ballvirtuosen også sikret seg mot lignende hendelser i framtida.

- I dag brukte jeg to vekkerklokker for å komme meg opp i tide. I tillegg fikk jeg søsteren min til å ringe meg på hjemmetelefonen, sier midtbanespilleren, lettere oppgitt over seg selv.

- Men det blir tøft nå framover. Jeg skal snart flytte hjemmefra, og mitt største problem er at jeg elsker å sove utover dagen. Jeg tror aldri jeg kunne fungert i en vanlig jobb, humrer teknikeren.

Da er det bra at han fungerer som han gjør på banen. Fellah har hatt en strålende start på sesongen, og har stor tro på at denne sesongen kan bli hans beste så langt i karrieren.

- Etter to sesonger med lite trening før seriestart, har jeg endelig fått vært med på hele sesongoppkjøringa.

- Det har vært deilig, og spesielt da jeg var på ferie fikk jeg trent mye innendørs med ball.

- Ikke tenkt på landslaget
Det vises. To kamper fra start, en målgivende – og svært nært et andre i seriepremieren mot Viking. Vålerengas kanskje største talent tar likevel ikke av.

- Jeg har ikke tenkt på landslaget. Det eneste som betyr noe for meg nå, er å få spille mye.

- Dessuten vil jeg bli en Klans-favoritt, og score mål. Mange mål, sier Mohammed Fellah med et lurt smil.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag