Gå til sidens hovedinnhold

Døde etter voldsom takling

Denne knallharde taklingen kostet den 26 år gamle fotballspilleren Al Lucas livet.

Den tidligere toppspilleren i NFL døde søndag under en kamp i California. Det var en skade i ryggsøylen som kostet 26-åringen livet, skriver Associated Press.

Lucas, som spilte for Los Angeles Avengers, ble taklet i første periode av kampen mot New York Dragons i Staples Center i Los Angeles. Han ble kjørt direkte til sykehuset der flere gjenopplivingsforsøk ble gjort, men livet hans stod ikke til å redde.

- Det er med stor sorg at vi bekrefter at Al Lucas er død. Våre tanker og bønner går nå til hans kone og familie, sa Casey Wasserman, som eier Los Angeles Avengers i en uttalelse.

TV-repriser av den fatale taklingen viser hvordan Lucas bøyer seg ned for å takle. To spillere fra motstanderen New York Dragons faller over hodet og ryggen på Lucas. Den ene spillerens ben ser ut til å treffe Lucas i hodet.

Lucas beveget seg aldri etter at han traff bakken.

Lucas, som var 1,86 høy og veide 135 kg, rakk å spille 20 kamper for Carolina Panthers i NFL i sesongen 2000-01. Nå var han i gang med sin tredje sesong i Arenal Football League (AFL).

- Al Lucas spilte amerikansk fotball med kjærlighet og integritet. Hele AFL-familien ønsker å vise sin medfølelse med Als kone og familie i tilegg til hans venner og lagkamerater, sier representant for AFL David Baker til AP.

Lucas, fra Macon, Georgia, var gift med De-Shonda Lucas og hadde en datter Mariah.

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken