*Nettavisen* Sport.

Doffen frykter sjokkbeskjed

Foto: Kyrre Lien (Scanpix)

Vålerenga vurderer å hente inn en erstatter.

07.06.10 09:47

VÅLERENGA - HAUGESUND 5-2:

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): Mens Vålerenga spilte festfotball på Ullevaal søndag kveld, satt Kristofer Hæstad på tribunen og grudde seg til mandagen:

Skaden som gjorde at han nylig måtte forfall til landslagets to kamper mot henholdsvis Montenegro og Ukraina kan være langt mer alvorlig enn man først trodde.

- Det er leddbåndet på utsiden av kneet som er problemet, sier Doffen til Nettavisen.

Les også: - Martins menn fra verst til best

Frykter operasjon
- Mandag undersøkes jeg Ullevål sykehus, og får vite om jeg må opereres. Enten er jeg klar til neste kamp, eller så ryker resten av sesongen, forteller en tydelig bekymret Kristofer Hæstad.

Det er særs dårlig nytt for Vålerenga. 26-åringen har vært strålende for Oslo-laget i 2010-sesongen, spilt seg inn i landslagsdiskusjonen igjen, og vært mye av grunnen til at Vålerenga igjen er i toppen av Tippeligaen. Med Birger Madsen også borte, begynner det nå å tære på den tynne troppen.

- Vi er i utgangspunktet 19 A-lagsspillere, blir Doffen også borte er vi nede i 17 - og da er mange av disse unggutter, minner Martin Andresen om.

Har satt av penger
Han får likevel håp gjennom beskjeden fra sportsdirektør Truls Haakonsen.

- Må Doffen operere så er det klart at vi må hente inn en erstatter.

- Vi er tynne både bak og på midtbanen, og vi har også satt av penger til forsterkninger som vi ennå ikke har brukt.

Etter hva Nettavisen vet, betyr det at Thorstein Helstad ikke vurderes som noe høyaktuelt alternativ for Oslo Øst-laget. Det er kun hvis Moa skulle forsvinne at den tidligere Brann-helten skulle kunne ende opp i Oslo-laget. Foreløpig er det ikke kommet inn noen bud på Tippeligaens toppscorer, men det er for tiden flere utenlandske lag som finstuderer 24-åringen.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag