Gå til sidens hovedinnhold

Døgnvakt for Becks & co

Fotballfansen fra Tyrkia og England har ikke vært bestevenner de siste årene. Derfor har ledelsen på Ritz-Carlton Hotel i Istanbul bestemt at det engelske landslaget skal bevoktes 24 timer i døgnet.

Det har vært flere konfrontasjoner mellom engelske og tyrkiske fotballfans de siste årene. For tre år siden ble to leedsfans stukket ned og drept i Istanbul foran et Champions League-oppgjør mellom Galatasaray og Leeds.

Oppgjøret mellom Tyrkia og England den 11. oktober avgjør hvilket av landene som går direkte til EM og hvilket som må gjennom Play Off. Tyrkiske myndigheter har advart engelskmenn mot å dra til Istanbul for kampen og nå settes også ekstra sikkerhetstiltak inn for å passe på det gjestende laget.

Det eksklusive Ritz-Carlton Hotel i Istanbul blir rene Big Brother-huset for David Beckham & co. Hvert skritt engelskmennene tar vil bli overvåket.

- Vi har kameraer inne og ute og alt blir overvåket. Det vil også være ekstra vakter til å følge det engelske laget, sier en talsmann for hotellet til The Sun.

Væpnede vakter vil se til at ingen uvedkommende kommer i nærheten av engelskmennene.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene