Gå til sidens hovedinnhold

- Dommeren har noe imot meg

Daniel Berg Hestad er fly forbannet på dommeren etter søndagens kamp mot Notodden.

Årsaken til frustrasjonen er at Molde-kapteinen ble utvist i adeccoligabataljen. Dommer Svein-Erik Edvartsen hevder Hestad var obskøn.

Det var 30 minutter ut i den første omgangen av oppgjøret mellom Notodden og Molde at Daniel Berg Hestad fikk marsjordre. Utvisningen kom etter at Hestad først ble avblåst for offside.

Mener dommeren er arrogant
Til Nettavisen forteller Daniel Berg Hestad at han vinket med hånden for å vise sin uenighet med offsideavblåsningen. Dommer Svein-Erik Edvartsen, hevder på sin side at Hestads vinking var en obskøn bevegelse.

- Hva er det for noe?, spurte jeg dommeren da han vinket meg bort til seg, forteller Daniel Berg Hestad til Nettavisen. Videre forteller han at dommeren svarte med det gule kortet.

Hestad snudde seg så og gikk noen skritt vekk fra situasjonen, før han snudde seg tilbake og spurte om hvorfor han fikk gult kort. Det fikk Edvartsen til å ta opp gulkortet nok en gang. To gule, ble til rødt.

- Jeg tror dommeren har noe imot meg, hevder Hestad til Nettavisen. Jeg har opplevd episoder med han før. Edvartsen viser en arroganse som overhodet ikke passer seg hos en dommer, sier en alvorspreget Hestad til Nettavisen etter kampen.

- Sa jeg sa noe stygt?
Hestad forteller at dommeren på sin side vil skrive en dommerrapport som inneholder kraftige beskyldninger mot Hestad.

- Ifølge dommeren, skal jeg ha sagt stygge ting til han, men det har jeg overhodet ikke gjort, fortviler en lettere sjokkert Moldekaptein. Som legger til at han beklager ovenfor laget og ledelsen at det endte med rødt kort.

- Hestad var stygg
Den omstridte dommeren forteller på sin side til Nettavisen, at Hestad kom med stygge bemerkninger i situasjonen.

- Alt vil bli direkte sitert i min dommerrapport til forbundet. At Hestad sier jeg er arrogant og ikke ble stygt tilsnakket, får stå for hans regning. Det er ikke sant at jeg har noe personlig imot Hestad, sier Svein-Erik Edvartsen til Nettavisen og avslutter med følgende kommentar:

- Spillerne må ta konsekvensen av sine handlinger.

Det er opp til Norges fotballforbund og avgjøre hvor mange kamper Hestad nå må sone. Dommerrapporten vil være av avgjørende betydning.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien