Gå til sidens hovedinnhold

- Dommeren innrømmet feilen

Roar Strand sier at dommer Tommy Skjerven beklaget at han ikke godkjente midtbaneveteranens scoring mot Viking.

VIKING STADION (TV 2 Nettavisen): På stillingen 3-1 til Rosenborg trodde hele stadion at Roar Strand hadde sendt Rosenborg opp i 4-1-ledelse.

Roar Strand satte ballen i nettet, men scoringen ble ikke godkjent ettersom Tommy Skjerven allerede hadde dømt straffespark til trønderne.

- Dommeren sa til meg etter kampen at det var en feilaktig annullering. Det var denne tresekunders-regelen han bommet på, sier Strand.

- Men klart, det er menneskelig å gjøre feil. Kjedelig at ikke scoringen ble godkjent, men det er en del av spillet, sier midtbanespilleren diplomatisk.

Berg ikke bitter
Heller ikke midtbanekollega Ørjan Berg brukte mye energi på den feilaktige annulleringen etter kampen.

- Nei, det nytter ikke å tenke på det. Dommeren kan gjøre feil som alle oss andre. Dette var en episode tilsvarende den Terje Hauge dømte straffespark for i Champions League-finalen, poengterer Berg overfor TV 2 Nettavisen.

Og kommer med en lite oppsiktsvekkende innrømmelse:

- Men det er klart, hadde stillingen vært 1-1 og denne episoden inntruffet, da hadde det selvsagt vært mer bittert for oss.

Skadeproblemer
Berg har slitt med skader store deler av vårsesongen, og måtte også etter kampen mot Viking konstatere smerter i sin høyre ankel.

- Det er den samme skaden jeg alltid har hatt, men nå går det bare bedre og bedre. Det er ingen fare for resten av kampene, sier Berg, som i perioder viste tegn til god, gammel toppform mot Viking.

- Viking er et godt lag, og nå er vi på rett vei. En veldig god kamp for oss, Viking er et godt lag med mange gode spillere. Det var viktig for oss å vinne den første kampen etter serien, oppsummerer Berg.

Reklame

NÅ: Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus