Gå til sidens hovedinnhold

- Dommerne er ute etter Rooney

- Wayne Rooney blir straffet hardere enn andre spillere, bare fordi han er den han er, mener Rio Ferdinand.

Manchester United-spissen er bare ett gult kort unna å bli suspendert, etter at han fikk sitt fjerde gule kort for sesongen sist søndag. Spissen har allerede vært suspendert i tre kamper denne sesongen etter at han dyttet til Boltons Tal Ben Haim før jul, som i sin tur la inn en søknad til Teaterhøgskolen.

Men Rio Ferdinand, Rooneys lagkamerat, frykter at 19-åringen har kommet en smule på kant med dommerstanden i England.

- Jeg tror Wayne er en spiller som blir tatt litt. Folk statuerer et eksempel av ham, fordi han er den han er, sier Ferdinand til The Sun.

Rooneys temperament blir satt på en hard prøve til helgen, når han, sammen med resten av Manchester United, returnerer til Goodison Park og Everton, klubben Rooney ”aldri ville forlate”. Den uttalelsen vil fansen neppe la Rooney glemme.

Rio Ferdinand tror ikke Rooney er noe verre enn andre spillere.

- Du ser bilder på TV av Rooney når han roper ut sine frustrasjoner, men det gjør alle andre spillere også. Men – fordi det er Wayne, og på grunn av det han har gjort, velger noen dommere å gi ham gult kort, mens andre spillere kanskje får to eller tre sjanser. De slipper også unna med de to-tre første taklingene, men med Wayne tror jeg dommerne gir ham gult kort bare på grunn av den han er, sier Ferdinand.

Reklame

Siste sjanse: Halv pris på alt fra Comfyballs

Kommentarer til denne saken