RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dommerslakt fra LSK

Sist oppdatert:
ÅRÅSEN (TV 2 Nettavisen): Både dommeren og linjedommeren fikk passet påskrevet av Kanarifansen. Ordbruken var mer dannet i LSK-garderoben, men synspunktene de samme.

- Du så hva som skjedde. Gå hjem og skriv om det, sa trener Uwe Rösler, og understreket at han ikke var interessert i å bruke tid på noe han kunne gjøre noe med.

BODØ/GLIMT - HAM-KAM 2-0
Les: Krisen avverget på Aspmyra
Les: - Blir snytt for straffe i hver kamp

FREDRIKSTAD - ODD GRENLAND 1-1
Les:Kan miste Fevang og Hoff
Les: Sø rlie: - Skal ikke gå an
Les: To straffer fra serieledelse

LYN - MOLDE 6-1
Les: Søvnløs Mikel rundspilte Molde

START - VIKING 5-2
Les: Serielederne: - Vi frykter ingen
Les: Vugget til ære for Berhus
Les: Ben Wright slo opp skaden

TROMSØ - VÅLERENGA 0-1
Les: - Herlig å være toppscorer
Les: - Rart ingen debatterer VIFs spillestil

LILLESTRØM - ROSENBORG 1-1
Les: Sto frem etter trenerskiftet

Revet ned
Hendelsen Rösler tenker på, kom fem minutter før slutt. Hurtigtoget Magnus Myklebust lurte seg bak Erik Hoftun, og skulle bare ta med seg ballen og dytte den forbi Espen Johnsen, da han ble revet ned av den tidligere landslagsstopperen.

- Et soleklart rødt kort, mente Myklebust. - Jeg var jo helt igjennom!

Etter kampen ba den talentfulle 19-åringen dommer Brage Sandmoen om en forklaring på at Hoftun kun fikk gult kort.

- Han sa at han mente en RBK-forsvarer hadde skåret inn bak Hoftun, og at jeg derfor ikke var helt alene igjennom. Denne spilleren så imidlertid ikke jeg noe til, og det er selvfølgelig utrolig bittert å bli snytt for noe som kunne vært mitt første eliteserie-mål, sier Myklebust.

Hoftuns brytetak på Myklebust uten påfølgende dusjbeskjed, var imidlertid ikke den eneste gangen Lillestrøm følte at de svartkledde ikke hadde H på tippekupongen. I førsteomgangen spilte Arild Sundgot igjennom Michael Mifsud, som på elegant vis chippet ballen over Espen Johnsen og trillet den inni det tomme målet. Offside vinket linjemannen. Unnskyld, assistentdommer - tv-bildene viste onside.

Bittert
- Jeg vet ikke selv, men etter kampen sa alle til meg at tv-bildene viste at det ikke var offside. Utrolig bittert, sa en skuffet malteser, som gikk ut med krampe midtveis i andreomgangen.

Assistenttrener Gunnar Halle innrømmer at dommerne kan ha kostet Lillestrøm dyrt.

- Vi står altså med kun fire poeng så langt, men burde ha hatt langt flere. Situasjonene forrige helg (da Hannes Sigurdsson ikke ble utvist etter overfallet på Frode Kippe, red. anm.) og de to situasjonene i dag, kan fort ha kostet oss mange poeng, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere