De fleste som hører navnet Alexandre Vinokourov tenker doping. Det samme gjelder for Ricardo Riccò.

Derfor vil disse friske sitatene får øyenbrynene til noen og hver til å heve seg.

- Det fines ikke ord. Det er en katastrofe for sykkelsporten, forteller Vino til L'Equipe, ifølge cyclingnews.com.

- Han har akkurat returnert fra en utestengelse, og begynte å få tilbake imaget sitt i Italia, allikevel gjør han noe sånt. Jeg skjønner det ikke. Det finnes ikke noe å si, det er idiotisk.

Mange vil kanskje påpeke at Vinokourov kan finne på å kaste stein i glasshus, men enn så lenge finnes det ikke grunn til å spekulere i at Vino doper seg. Det ville unektelig sett lite pent ut om Vinokourov igjen skulle bli tatt i doping.

Etter at Riccò ble tatt i 2008 uttalte Emanuele Sella at det var utrolig at enkelte aldri lærte. To uker senere var han tatt selv.

Her finner du vår sykkeltippekonkurranse!

Vil i gult
Den kasakhstanske veteranen hadde egentlig tenkt til å legge opp etter 2010-sesongen, men den oppløftende prestasjonen I Tour de France har fått han til å fortsette ett år til.

- Jeg følte jeg fremdeles hadde beina i fjor. Ikke for å vinne, men til å ta en etappe. Det ideelle ville vært å i det minste få bære den gule trøya.

Tidligere har 37-åringen aldri hatt på seg den gule trøya, men han har syklet i den rosa ledertrøya i Giro d'Italia. I kraft av at han også har vunnet Spania rundt, har han også båret den gylne trøya i Spania.

Astana-laget har signert en rekke nye ryttere. Blant annet er Roman Kreuziger ny på laget. Tsjekkeren vil dele kapteinsansvaret med Vinokourov.