Gå til sidens hovedinnhold

Doper slakter doper

Tidligere dopingtatte Alexandre Vinokourov skjønner ikke hva Ricardo Riccò driver med.

De fleste som hører navnet Alexandre Vinokourov tenker doping. Det samme gjelder for Ricardo Riccò.

Derfor vil disse friske sitatene får øyenbrynene til noen og hver til å heve seg.

- Det fines ikke ord. Det er en katastrofe for sykkelsporten, forteller Vino til L'Equipe, ifølge cyclingnews.com.

- Han har akkurat returnert fra en utestengelse, og begynte å få tilbake imaget sitt i Italia, allikevel gjør han noe sånt. Jeg skjønner det ikke. Det finnes ikke noe å si, det er idiotisk.

Mange vil kanskje påpeke at Vinokourov kan finne på å kaste stein i glasshus, men enn så lenge finnes det ikke grunn til å spekulere i at Vino doper seg. Det ville unektelig sett lite pent ut om Vinokourov igjen skulle bli tatt i doping.

Etter at Riccò ble tatt i 2008 uttalte Emanuele Sella at det var utrolig at enkelte aldri lærte. To uker senere var han tatt selv.

Her finner du vår sykkeltippekonkurranse!

Vil i gult
Den kasakhstanske veteranen hadde egentlig tenkt til å legge opp etter 2010-sesongen, men den oppløftende prestasjonen I Tour de France har fått han til å fortsette ett år til.

- Jeg følte jeg fremdeles hadde beina i fjor. Ikke for å vinne, men til å ta en etappe. Det ideelle ville vært å i det minste få bære den gule trøya.

Tidligere har 37-åringen aldri hatt på seg den gule trøya, men han har syklet i den rosa ledertrøya i Giro d'Italia. I kraft av at han også har vunnet Spania rundt, har han også båret den gylne trøya i Spania.

Astana-laget har signert en rekke nye ryttere. Blant annet er Roman Kreuziger ny på laget. Tsjekkeren vil dele kapteinsansvaret med Vinokourov.

Kommentarer til denne saken