Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dopingdrama for Sverige

Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
Det ble et skikkelig drama i den svenske VM-leiren da lagledelsen fant ut at keeper Caroline Jönsson muligens hadde fått i seg ulovlige midler. Like før kampstart byttet de burvokter.

BRASIL - SVERIGE 1-2: Caroline Jönsson ble dårlig etter Sveriges kamp mot Nigeria, derfor ble hun gitt en smertestillende medisin. Dette førte bare til at hun ble verre og fikk kramper i livmoren. Derfor var det nødvendig med en ny medisin, skriver NTB.

En time før kampstart i kvartfinalen mot Brasil fikk den svenske lagledelsen beskjed fra FIFA om at medisinen kunne inneholde ulovlige stoffer. Derfor turde ikke svenskene annet enn å sette Sofia Lundgren i mål mot brassene.

- Jeg synes FIFA burde ta hensyn til at det var en grunn til at jeg hadde fått medisin. Beskjeden om at jeg ikke fikk spille var den verste jeg har fått. Det går ikke å beskrive hvordan jeg følte det. Jeg varmet opp til en VM-kvartfinale, og så fikk jeg høre at jeg ikke kunne være med, sier Jönsson.

Men det endte bra for svenskene. Victoria Svensson og Malin Andersson scoret målene som sendte våre naboer i øst videre og nå gleder Jönsson seg til semifinale.

- Klart jeg vil spille semifinalen. Jeg har hatt en tøff dag, en fryktelig dag med store følelsesmessige svingninger, men nå er jeg bare superlykkelig, sier hun.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!