RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dopingfunn på hotellrom

Foto: Illustrasjon (AP Photo/Laurent Rebours)
Sist oppdatert:
Sykkelsporten er på nytt rammet av en dopingskandale. Belgisk politi skal ha funnet ulovlige substanser på hotellrommene til det italienske sykkelteamet Acqua & Sapone.

Ifølge den belgiske avisen Gazet van Antwerpen skal en politimann ha sett en av syklistene hive en bag i en søppelkasse. Politimannen plukket opp bag'en og fant brukt injeksjonsutstyr og annet medisinsk materiell.

Han rapporterte funnet, og på bakgrunn av dette foretok belgisk politi en ransakelse av hotellrommene til det italienske sykkelteamet Acqua & Sapone i forbindelse med helgens løp E3 Prijs Vlaanderen.

Politiet skal ha funnet dopingmidler på rommene til tre av syklistene på teamet. Ifølge Eurosport antydes det at den ukrainske syklisten Valeri Kozbarenko er en av de tre.

Det er ennå ikke rapportert om hva slags medikamenter som er funnet, men ett av medikamentene skal helt klart være ulovlig.

Acqua & Sapone er ett av de 20 UCI Pro Tour-lagene som sendte syklistene sine til Belgia for å trene og lade opp til neste ukes Tour of Flanders.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere